Élete párját keresve bolyong Aggteleknél egy medve

Forrás: hemis.fr/Cordier Sylvain -
medve szerelem Aggtelek Aggteleki Nemzeti Park
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hétfőn jött át az Aggteleki Nemzeti Parkba egy fiatal medve Szlovákiából, aki azóta is a környéken kószál. Szerelmet keres a mackó, többen is látták.

Hétfőn hajnalban látta először egy vadász a barna medvét az Aggteleki Nemzeti Parkban, aki először vaddisznónak nézte az állatot. A riadt medve először átkelt a Bódván, azután egy mezőgazdasági területhez ért, ahonnan gyorsan a közeli erdő felé vette az irányt.

Képünk illusztráció Forrás: hemis.fr/Cordier Sylvain

Valószínűleg jelenleg is a Martonyi erdőben tartózkodik a medve, de nem lehet biztosan megmondani, mert nincsen rajta jeladó. A nyomok alapján a szakemberek szerint 100-120 kg-os lehet az állat - írja a Híradó.hu.

Feltehetően egy fiatal kan, aki a párzási időszak vége felé még mindig az élete párját, az igaz szerelmét keresi.

Alapvetően nem jelent veszélyt az emberre, de azért érdemes nagy ívben elkerülni és nem settenkedve megközelíteni őt. Természetvédelmi Őrszolgálat munkatársaival közösen hőkamerákkal keresték az állatot, és a környező települések nyíltabb területeit is átvizsgálták.

Eltűnt egy 13 éves lány a 13. kerületbőlhttp://www.life.hu/news/20160527-eltunt-egy-13-eves-lany-a-13-keruletbol-tar-jazmin-klaudia.htmlCsütörtökön veszett nyoma Tar Jázmin Klaudiának. 13. kerületi iskoláját délután fél 3 körül hagyta el, azóta nem tudnak róla. NewsOrigoGörög Zita Gyárfásnak: "Közös érdek, hogy ön felismerje: a kirobbant botrány lehetőséget adott a kezébe"http://www.life.hu/news/20160527-gorog-zita-es-gyarfas-tamas-nyilt-level-folytatas-posztban-a-facebookon.htmlTovább folytatódik a nyilvánosság előtti levélváltás Görög Zita és Gyárfás Tamás között. Mint ismeretes előbb az egykori modell írt nyílt levelet a MÚSZ elnökének, aki még aznap közleményben válaszolt is. Zita tegnap újabb posztot szentelt az ügynek, amelyben kételyeinek is hangot adott. NewsOrigoDíjat kapott a Life!http://www.life.hu/news/20160526-a-life-profession-kampany-dijat-kapott.htmlA Kreatív nevű szaklap harmadik alkalommal hirdette meg versenyét, melyre az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásait várták. NewsThinkstockA hét legcukibbja: Olyan hajat kért magának a kisfiú, mint a középen kopasz szomszédjahttp://www.life.hu/news/20160526-ez-a-kisfiu-olyan-frizurat-akart-mint-amilyen-a-felig-kopasz-szomszednak-van.htmlEz a kisfiú megnevettette az egész internetet, pedig csak az egyik vágya teljesült: olyan frizurát akart, mint amilyen a szomszédnak van. A középen kopasz szomszédnak... NewsOrigoMegszólalt a magyar ördögűző pap - Videó!http://www.life.hu/news/20160526-ordoguzo-pap-csizmadia-zoltan-egykor-katolikus-papkent-dolgozott-video.htmlRángatódzó test, kifordult szemek, félelmetes hörgések, kínzó fájdalom - ezek mind jellemző tünetei egy olyan embernek, akiből éppen ki akarják űzni az ördögöt. News--Kipp-kopp, ki kopog? A magassarkút viselő férfiak!http://www.life.hu/news/20160526-igy-boldogulnak-a-ferfiak-magassarkuban.htmlVégre pár bevállalós férfi is megtapasztalta, hogy milyen nekünk, nőknek egy magassarkúban egyensúlyozni. Nos, lányok, dőljetek hátra, itt az idő revansot venni! News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.