30 férfi erőszakolt meg egy lányt Rióban, videóra vették az esetet

Forrás: Thinkstock -
Brazil Twitter nemi erőszak videó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több férfit még mindig keres a brazil rendőrség. A tinédzser lányt először megerőszakolták, majd az esetről készített videójukat közzétették a Twitteren. 

A lány éppen a párjához sietett, amikor körbevették a férfiak. Bár próbált ellenállni, hamar elvesztette az eszméletét. Egy nappal később ébredt fel meztelenül és sebesülten. Miután hazaért, észrevette, hogy egy róla készült 40 másodperces felvétel került fel az egyik legnagyobb közösségi oldalra, méghozzá az aktusról. Az eset szörnyűsége, hogy az erőszakoskodók között volt a saját barátja is - írja a BBC.

Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock
Állatpornó: "Magyarország, ha burkoltan is, de egyik fellegvára ennek a tevékenységnek"http://www.life.hu/news/20160527-allatokkal-szerveztek-orgiat-a-magyar-netezok.htmlAz internet legmegdöbbentőbb magyar bugyraiba tekintett be az egyik napilap. Egy nyilvános fórumon saját kutyájukat kínálják fel az emberek a beteges vágyaik kiélésére, ráadásul csak tavaly 162 milliós bevétele volt egy cégnek, ami ezzel foglalkozik. News--Felgyújtották a kicsinyeit védelmező vadkacsát Kőbányánhttp://www.life.hu/news/20160527-felgyujtottak-a-kicsinyeit-vedo-vadkacsat-kobanyan.htmlA súlyos égési sérülései miatt még legalább egy napig szenvedhetett a vadkacsa mielőtt elpusztult. Az elkövetőket továbbra is keresik. News--Görög Zita Gyárfásnak: "Közös érdek, hogy ön felismerje: a kirobbant botrány lehetőséget adott a kezébe"http://www.life.hu/news/20160527-gorog-zita-es-gyarfas-tamas-nyilt-level-folytatas-posztban-a-facebookon.htmlTovább folytatódik a nyilvánosság előtti levélváltás Görög Zita és Gyárfás Tamás között. Mint ismeretes előbb az egykori modell írt nyílt levelet a MÚSZ elnökének, aki még aznap közleményben válaszolt is. Zita tegnap újabb posztot szentelt az ügynek, amelyben kételyeinek is hangot adott. NewsOrigoLedobta a kislányát, majd utána ugrott egy édesanya Budapesten http://www.life.hu/news/20160526-budapest-kidobta-a-gyermeket-majd-utana-ugrott-egy-no-megszolalt-a-gondnok-video.htmlKét csattanást hallott, és elsőként látta a tragédia helyszínét. Először szólalt meg annak az újpalotai emeletes háznak a gondnoka, ahonnét egy anyuka a mélybe vetette magát másfél éves kislányával. News--Gyászol Jennifer Aniston: meghalt az édesanyjahttp://www.life.hu/news/20160526-jennifer-aniston-szineszno-edesanyja-nancy-dow-meghalt.htmlKözel 5 év után először két héttel ezelőtt látogatta meg 79 éves édesanyját a színésznő, akinek anyjához való viszonya cseppet sem volt mondható felhőtlennek. News--Meztelen fotót kért a lánytól, aki egy zseniális trükkel leszereltehttp://www.life.hu/news/20160527-meztelen-fotot-kertek-a-lanytol-de-tuljart-az-eszukon.htmlEgyre gyakrabban hallani olyan internetes zaklatókról, akik folyamatosan meztelen képeket kérnek a lányoktól. A hiszékenyebbek bedőlnek, a cselesebbek pedig bosszút állnak. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.