Autóbalesetet szenvedett Kulcsár Edina

Karambol Kulcsár Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Négyes karambol részese lett a szépségkirálynő szombat reggel. Az előtte lévő autós már nem tudott megállni, ő pedig belefutott. 

"Az előttem haladó autó satuféket nyomott, már nem tudtam megállni, belecsúsztam. Mindenki jól van, senki nem sérült meg, én sem, csak nagyon megijedtem. Az autómat viszont szervizbe kellett vitetni" - mesélte Edina a Blikknek, majd a következőt posztolta a Facebookra.

Megható beszédet mondtak Schumacherről: "Szorítsanak neki vagy imádkozzanak érte a gyógyulás felé vezető útonhttp://www.life.hu/news/20160528-eletmudijat-kapott-penteken-a-hetszeres-forma1vilagbajnok-michael-schumacher.htmlÉletműdíjat kapott pénteken a hétszeres Forma-1-világbajnok Michael Schumacher, amelyet menedzsere, Sabine Kehm vehetett át. News--Íme, a természet legbizarrabb gyilkosaihttp://www.life.hu/news/20160528-a-termeszet-legbizarrabb-gyilkosai-kek-sapkas-ifrita-kacsacsoru-emlos-kekgyurus-polip.htmlSzámos olyan teremtmény létezik a földön, ami elképesztő méreganyagokat képes kibocsátani a szervezetéből. Íme, néhány gyilkos organizmus ezek közül, amelyek talán nem a legbrutálisabbak, de mindenképpen a legfurcsábbak közül valók. News--Klassz idő van, de érhetnek meglepetésekhttp://www.life.hu/news/20160528-zapor-zivatar-varhato-a-hetvegen.htmlEső, zápor, zivatar zavarhatja meg a hétvégi strandolást vagy kirándulást. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.