Farm Cintia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szomorúan érkezett a Finálé stúdiójába a fiatal lány. Azt azonban elmondta, rengeteget tanult, és élt meg, azt azonban sajnálja, hogy csak a konfliktusai kerültek leginkább előtérbe. Cintia a szavazatok 23%-ával lépett fel a Farm dobogó harmadik fokára.

Farm Gergő Brigivel tervezi a jövőthttp://www.life.hu/sztarok/20160529-farm-gergo-brigivel-tervezi-a-jovot.htmlAnnak ellenére, hogy az utolsó párbaj után Cintiával szexelt, Gergő Brigiben gondolkozik. Vajon a lány kér még belőle? TV + SztárokOrigoA könnyeivel küzdött Farm Brigi - Megzuhant, hogy Gergő a szeme láttára csalta meghttp://www.life.hu/sztarok/20160529-farm-brigi-megzuhant-hogy-gergo-a-szeme-lattara-csalta-meg.htmlAhogy már megírtuk, az utolsó párbaj után ágyba bújt egymással Farm Cintia és Gergő. A srác először bele se gondolt, hogy ezt most ország-világ, így szintén a bent megismert Brigi is látja. TV + SztárokOrigoÉletveszélybe kerülhetett volna a Farmon Gábor - Videó, amitől a hideg is kirázhttp://www.life.hu/sztarok/20160529-eletveszelybe-kerult-volt-a-farmon-gabor-amikor-a-kutba-maszott.htmlNem csak szerintünk, de a Farm Facebook-oldalának kommentelői szerint is rossz volt nézni, ahogy Gábor lemászik a kútba. Feltételezhetően a fél stáb leste minden lépését, de minket konkrétan a víz is kivert a mutatványtól TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.