Lenyűgöző felvételt tett közzé a Plútóról a NASA

NASA Plútó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elkészült az eddigi leglátványosabb videó a Plútóról. 

Íme, a NASA által közölt felvétel, amely annyira közelhozza naprendszerünk törpebolygóját, mintha mi magunk is ott lennénk. Lenyűgöző.

Rosszabbul keres, aki dohányzik - Ez a magyarázathttp://www.life.hu/news/20160529-a-tudon-kivul-az-allaslehetosegekre-es-a-fizetesre-is-karosan-hat-a-dohanyzas.htmlFelmérések szerint manapság a dohányosok nehezebben találnak munkát, és kevesebbet keresnek, mint a nemdohányzók.News--Viharriadót adtak ki a fél országrahttp://www.life.hu/news/20160529-viharriadot-adtak-ki-a-fel-orszagra-idojaras-majus.htmlSzép napsütéses reggel után durva délután-este várható. Dunántúlon lesznek legvalószínűbben viharok, de Budapesten sem biztos, hogy megússzuk az égszakadást. NewsEgyiptomi gép - Téves füstjelzés miatt akár a pilóták is előidézhették a katasztrófáthttp://www.life.hu/news/20160528-egyiptomi-gep-teves-fustjelzes-miatt-akar-a-pilotak-is-eloidezhettek-a-katasztrofat.htmlA műszerek téves füstjelzése miatt a pilóták akár maguk is előidézhették az egyiptomi utasszállító katasztrófáját - írta pénteki számában a The Wall Street Journal című amerikai napilap.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.