A hírek szerint a legutóbbi évad műsorvezetője, Istenes Bence nem tér vissza, helyette egy új párosban gondolkozik a csatorna: a jövőben Nádai Anikó és Dombóvári István vezetheti majd a show-t. 

Ahogy korábban a Life.hu is megírtaidén állítólag a valaha volt legfiatalabb mentorbrigáddal erősít a tehetségkutató: Tóth Gabi, Gáspár Laci, ByeAlex és Puskás Peti segítenek majd a versenyzőknek. Persze sokáig a műsorvezetők kiléte sem maradhatott titok. A Blikk információi szerint az RTL Klub nemcsak a mentorok nagy részét cserélte el, de két új taggal is bővítette a csapatot.  

Az állítólagos új műsorvezetők: Nádai Anikó és Dombóvári istvánForrás: Instagram/Nádai Anikó, dumaszinhaz.hu

A csatorna egyelőre nem hajlandó nyilatkozni az ügyben, hiszen hamarosan hivatalosan is bejelentik a részleteket. "Ahogy a mentorok személyéről, úgy a műsorvezető vagy műsorvezetők személyéről szóló találgatásokra sem szeretnénk egyelőre reagálni. De az RTL Klub nézői és persze az olvasók is hamarosan megtudhatják, hogy kire, kikre esett végül a választásunk" - nyilatkozta a lapnak Pécsi Norbert Sándor sajtókapcsolati vezető.