Lily-Rose Depp válás Amber Heard családon belüli erőszak Johnny Depp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész élete néhány nap alatt teljesen felfordult. Felesége beadta a válókeresetet, ráadásul családon belüli erőszakkal vádolja. Johnny Depp lánya, Lily-Rose Depp most megszólalt.

Édesanyja elvesztése után most a válással kell szembenéznie a színésznek, ami nem lesz egyszerű menet. Felesége ugyanis családon belüli erőszakkal vádolja, valamint azzal, hogy folyamatosan drogozott és ivott.

Forrás: Picture-Alliance/AFP/usage worldwide/Dave Bedrosian/Geisler-Fotopress
Gábor nyerte meg a Farmot - Övé a 20 millió forinthttp://www.life.hu/sztarok/20160529-gabor-nyerte-meg-a-farmot-ove-a-20-millio-forint.htmlAhogy megírtuk, a három finalista közül először Cintia esett ki, a két fiú között dőlt el, ki lesz a győztes. Rá a lány kiesése után is szavazhattak a nézők. TV + Sztárok--Schobert Norbi és Keresztes Ildikó búcsúzott a Nagy Duett elődöntőjébőlhttp://www.life.hu/sztarok/20160529-schobert-norbi-es-keresztes-ildiko-bucsuzott-a-tv2-nagy-duett-elodontojebol.htmlA sztárokat megénekeltető műsor fináléja előtt búcsúzni kényszerült a fergeteges páros. TV + Sztárok--Kucsera Gábor levetkőzött a Nagy Duett színpadánhttp://www.life.hu/sztarok/20160529-kucsera-gabor-a-tv2-nagy-duett-szinpadan-levetkozott-es-bedobta-mellizmait.htmlAz éneklés kevésbé megy a volt kajakosnak, ám mellizmaival tuti, hogy minden nőt levett a lábáról. TV + Sztárok--Liptai Claudia hosszú szoknyában rejtegeti terhespocakját A Nagy Duett színpadán - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20160529-liptai-claudia-a-tv2-nagy-duett-musorvezetoje-hosszu-szoknyaban-rejtegeti-pocakjat.htmlA Nagy Duett elődöntőjében a műsorvezető hatalmas fekete övvel és földig érő szoknyában simán letagadhatná, hogy kisbabát vár. TV + SztárokOrigoFelböffenő emlékek, álló bimbó és babérleves - A Farm finalistáinak legjobb aranyköpéseihttp://www.life.hu/sztarok/20160529-a-farm-finalistainak-cintia-gergo-gabor-legjobb-aranykopesei.htmlA valóságshow-kban kétségtelenül a legjobb, hogy hatalmasakat lehet szórakozni a szereplők elszólásain. A Farm aranyköpés-bajnoka kétségtelenül Gaben, de mi nem csak tőle, hanem Gergőtől és Cintiától is összeszedtünk néhány örökbecsű mondatot. Jó szórakozást. TV + Sztárok--Kovács Ákos: "Szerintem rossz, ha a nők a munkaerőpiacon a férfiakkal kényszerülnek versenyezni: a legkiválóbb sportolónők se férfiakkal küzdenek a versenyeken" http://www.life.hu/sztarok/20160529-akos-az-echo-teves-interjurol-beszelt.htmlHatalmas port kavart 2015 decemberében ezelőtt Kovács Ákos énekes véleménye, amely szerint a nőknek szülniük kell és gyereket nevelniük. Mondatát sokan szexistának tituláltál, Ákos jóideig nem szólalt meg a témában. Most megtette. TV + SztárokFotó: Bielik István - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.