Perpatvar élő adásban! Sebestyén Balázs felesége nagyon kiakadt

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
jegygyűrű feleség Sebestyán Balázs feledékenység Morning Show Class FM
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Class Fm Morning Show-jának műsorvezetője az edzőteremben hagyta a gyűrűjét, a felesége pedig nagyon kiakadt. A házaspár a hétfő reggeli élő műsorban esett egymásnak az elhagyott ékszer miatt.

Akik hallották a Morning Show hétfő reggeli adását, nagyon jókat nevethettek, miközben a budapesti dugóban álltak. Sebestyén Balázs ugyanis kiakadt, amiért egész hétvégén a feleségével kellett vitáznia az elhagyott gyűrű miatt. A műsorvezető kifejtette, hogy nem érti, a nők miért ugranak, ha egy pasin nincs rajta a gyűrű. Balázs felesége, Viki is bekapcsolódott a beszélgetésbe, és próbálta kifejteni, nem a gyűrűn van a hangsúly, hanem az a problémája, hogy a férje mindent elhagy.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

„Mentem haza, és rájöttem, nincs rajtam a gyűrű, bevallom, hogy az jutott az eszembe, veszek valami bizsut, vagy keresek valami extől maradt félbizsut, hogy ne vegye észre” – kezdte Balázs, amikor Viki belépett a stúdióba.

„Az a baj, hogy még csak nem is neked tűnt fel, hogy nincs rajtad a gyűrű, hanem az edzőnek, hogy otthagytad” – ecsetelte Viki, Balázs ekkor azzal védekezett, hogy mivel a felesége hatszor hívta, hogy mikor ér haza, a nagy sietségben elfelejtette visszavenni a gyűrűjét. A vitába az egész szerkesztőség bekapcsolódott, volt, aki Balázs mellett állt, és volt, aki megrótta őt szétszórtságáért.

Te mit szólnál, ha párod elhagyná a gyűrűjét?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.