Szexpartik és drogok: Larry Hagman lánya kitálalt a Dallas sztárjának sötét titkairól

Forrás: AFP/Gabriel Bouys -
Larry Hagman parti Dallas múlt szex drog sorozat színész meztelen lány titok kábítószer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kristina Hagman szerint világsztár édesapja kettős életet élt, és minderről csak a színész 2012-es halála után értesült.

A napokban jelent meg a Larry Hagman lánya, Kristina Hagman által írt életrajzi ihletésű könyv, amelyben a világsztár legidősebb gyermeke egy teljesen új aspektusból mutatja be a Dallas kegyetlen olajmágnását, JR Erwinget megformáló színészt.

Forrás: AFP/Gabriel Bouys

Kristina szerint apja kettős életet vezetett, és csak Hagman 2012-es halála után szerzett tudomást arról, hogy stabilnak mondható házasságán és családján kívül más egyéb dolgokban is benne volt. Például

rendszeresen szervezett meztelen partikat,

amikor szeretőivel együtt - akik legtöbbször közeli ismerősök soraiból kerültek ki - pucéran mártóztak meg a sztár malibui otthonának jacuzzijában.

Maj Axelsson, aki 58 éves át volt a felesége a színésznek, Kristina szerint "mindenben mellette állt," a pucér jacuzzizás pedig nem csupán a szeretőivel volt napirendi program Hagman életében, hanem családjával is: Kristina szerint édesapja azt mondogatta, hogy

az a család, amelyik együtt fürdik, az örökre együtt marad.

Larry Hagmannek Jack Nicholson mutatta meg a marihuánát a hatvanas évek környékén, a színész pedig azután rendszeresen élt is vele. Kristina szerint azonban más pszichedelikus szereket sem vetett meg: állítólag pszichiátere mondta neki, hogy próbálja ki az LSD-t.

Kristina Hagman családi életükről is részletesen beszámol új kötetében: további részletekért kattints ide!

Aprócska bikiniben villantotta meg grilltudását Weisz Fannihttp://www.life.hu/sztarok/20160531-weisz-fanni-szepsegkiralyno-aprocska-bikiniben-grillezett.htmlA szépségkirálynő közösségi oldalán köszönt be rajongóinak egy szál fürdőruhában a grillsütő mellől. TV + SztárokOrigoSzexi bikiniben mutatta meg testét ÉNB Karolahttp://www.life.hu/sztarok/20160526-enb-karola-szexi-bikiniben-mutatta-meg-testet-facebook-oldalan.htmlAZ Éjjel-nappal Budapest sztárja Facebook-oldalán tette közszemlére nyári alakját. TV + SztárokOrigoTücsi elárulta, mitől vonzó egy férfihttp://www.life.hu/sztarok/20160525-tucsi-musorvezeto-elarulta-kiert-rajong.htmlA szexi műsorvezetőt a sport és a foci kapcsán állította kamerája elé, és faggatta ki rajongása tágyáról a Life.hu riportere. TV + SztárokOrigoSzexuális zaklatás és bántalmazás: Elijah Wood kitálalt arról, mi folyik Hollywoodbanhttp://www.life.hu/sztarok/20160523-elijah-wood-szinesz-szerint-szexualisan-zaklatjak-es-bantalmazzak-a-fiatal-szineszeket.htmlA Gyűrűk Ura sztárja szerint a fiatal színészeket folyamatosan zaklatják a filmipar hatalommal teli "viperái." Elijah Wood szerint a helyzet azóta sem javult, hogy ő gyerekszínészből immár felnőtt sztár lett. TV + Sztárok--Mi történt vele? Rá sem lehet ismerni Demi Moore-rahttp://www.life.hu/sztarok/20160525-demi-moore-szinesznore-ra-sem-lehet-ismerni-nagyon-furcsan-nezett-ki.htmlNagyon furcsa szerelésben, kissé megviselten hagyta el a Vogue-gálát az 53 éves színésznő. TV + Sztárok--Tinisztárból díva: Christina Aguilera akkor és mosthttp://www.life.hu/sztarok/20160520-christina-aguilera-enekesno-akkor-es-most.htmlA világhírű énekesnő a szemünk előtt cseperedett dögös nővé. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.