Kristina Hagman szerint világsztár édesapja kettős életet élt, és minderről csak a színész 2012-es halála után értesült.

A napokban jelent meg a Larry Hagman lánya, Kristina Hagman által írt életrajzi ihletésű könyv, amelyben a világsztár legidősebb gyermeke egy teljesen új aspektusból mutatja be a Dallas kegyetlen olajmágnását, JR Erwinget megformáló színészt. 

Forrás: AFP/Gabriel Bouys

Kristina szerint apja kettős életet vezetett, és csak Hagman 2012-es halála után szerzett tudomást arról, hogy stabilnak mondható házasságán és családján kívül más egyéb dolgokban is benne volt. Például rendszeresen szervezett meztelen partikat, amikor szeretőivel együtt - akik legtöbbször közeli ismerősök soraiból kerültek ki - pucéran mártóztak meg a sztár malibui otthonának jacuzzijában. 

Maj Axelsson, aki 58 éves át volt a felesége a színésznek, Kristina szerint "mindenben mellette állt," a pucér jacuzzizás pedig nem csupán a szeretőivel volt napirendi program Hagman életében, hanem családjával is: Kristina szerint édesapja azt mondogatta, hogy az a család, amelyik együtt fürdik, az örökre együtt marad.

Larry Hagmannek Jack Nicholson mutatta meg a marihuánát a hatvanas évek környékén, a színész pedig azután rendszeresen élt is vele. Kristina szerint azonban más pszichedelikus szereket sem vetett meg: állítólag pszichiátere mondta neki, hogy próbálja ki az LSD-t. 

Kristina Hagman családi életükről is részletesen beszámol új kötetében: további részletekért kattints ide!