Bolondos időjárás vár ránk a hétvégén

Forrás: Dreamstime -
eső Amszterdam bolond hétvége napsütés időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mintha Amszterdamban lennénk, úgy érezhetjük magunkat Magyarországon az elkövetkezendő napokban.

Egyik órában napsütés, másik órában eső és égdörgés vár ránk. Pénteken a hajnali pára- és ködfoltok feloszlása után sok helyen még kisüt a nap, de főleg északon már ekkor is lehetnek erősen felhős területek – közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat. A bolondos időjárás, ami leginkább Hollandiára volt eddig jellemző, egész hétvégén kitart, hiszen szombaton is a napos és esős időszakok váltják majd egymást.

Forrás: Dreamstime
Ki kellett üríteni az RTL Klub székházát - Mentő vitte el a sérültethttp://www.life.hu/news/20160603-fust-szivargott-ki-kellett-uriteni-az-rtl-klub-csatorna-szekhazat.htmlCsaknem száz embert menekítettek ki a csatorna budatétényi központjából füstszivárgás miatt. News--Előkerült a 7 éves kisfiú, akit büntetésből hagytak az erdőben a szüleihttp://www.life.hu/news/20160603-elokerult-a-7-eves-japan-kisfiu-akit-szulei-buntetesbol-hagytak-az-erdoben-hokkaido-nanaenal.htmlNagy erőkkel kereste a rendőrség Jamato Tanookát, akire közel egy hét után találtak rá. News--Állítják: Cher haldoklikhttp://www.life.hu/news/20160603-cher-haldoklik-azt-allitjak.htmlFelkészült a halálra az énekesnő. Legalábbis az amerikai bulvársajtóban erről lehet olvasni. News--Újabb nemi erőszakra derült fény! Neves magyar edző volt az elkövetőhttp://www.life.hu/news/20160602-szanto-jozsef-bokszedzo-nemi-eroszakot-kovetett-el.html Egy fiatal lányt zaklatott erőszakosan az ismert magyar bokszedző, Szántó József. News17 év után kapták el a kecskeméti cukrászlány gyilkosáthttp://www.life.hu/news/20160602-a-kecskemeti-cukraszlany-gyilkosat-17-ev-utan-kapta-el-a-rendorseg.htmlEgy DNS-minta alapján sikerült beazonosítani a magas, erős férfit, aki 1999-ben végzett a cukrászdában dolgozó fiatal nővel. NewsThinkstockLövöldözés történt egy egyetemen - Két halálos áldozata vanhttp://www.life.hu/news/20160602-lovoldozes-tortent-los-angelesben-levo-kaliforniai-egyetem-campusan-ket-halalos-aldozata-van.htmlTeljesen lezárták a Los Angelesben lévő Kaliforniai Egyetem campusát. A rohamrendőrség a környéket is körülzárta, a hírek szerint két halálos áldozata van a lövöldözésnek. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.