Tinisztárként sikert sikerre halmozott, majd jött egy idegösszeomlás, ami után többen úgy vélték, hogy a popénekesnő karrierje és élete örökre befuccsolt. Britney-nek azonban sikerült újra visszakapaszkodnia.

Britney Spears mindössze 18 éves volt, amikor már az egész világon ismerték a nevét, hála az 1999-ben megjelent Baby One More Time című albumának, amely az egyik legkeresettebb, tizenéves által kiadott lemez lett.

Forrás: AFP/Brian Jones

Az énekesnő sikere töretlenül haladt előre, ám 2006 körül valami elszakadt benne: néhány magánéleti és szakmai válság után drogfüggősége miatt 2007-ben rehabilitációs kezelésen vett részt, majd egy nappal később kopaszra borotválta a fejét.

Forrás: AFP

Ezután folytatódtak a terápiái, ám igazán csak akkor látta be, hogy változtatnia kell, amikor elveszítette gyermekei felügyeleti jogát.

Forrás: Clasos.com/Www.Clasos.Com

Az igazi visszatérést a 2008-ban megjelent Circus című albuma hozta el számára, amellyel sikerült visszakapaszkodnia a csúcsra, majd zsűritag lett az amerikai X-factorban.

Forrás: AFP

A műsor alatt állítólag még depresszióval küzdött, ám idővel sikerült kimásznia a gödörből: ma már újra ugyanaz az életvidám lány, akit egy egész világ évtizedekkel ezelőtt megismert és megszeretett.

Az öt legszexibb klip Britney Spearstől
Az énekesnő már tizenévesen világsztárrá vált, és nem volt ember, aki ne imádta volna őt és a zenéjét. Ahogy teltek az évek, egyre nehezebben birkózott meg a hírnévvel, és karrierje egy időre lejtőre került. A Life.hu cikkéért kattints ide!