Hulla a szalagon: megvan a legbizarrabb dolog, amit valaha repülőtéren ellenőriztek

Forrás: Instagram/TSA -
bizarr hulla bábu ellenőrzés Atlanta biztonság repülőtér szalag
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TSA (Transportation Security Administration Instagra-oldalán látott világot az a kép, amelyen kerekesszékbe ültetett hullát igyekeznek átvilágítani a repülőtéri utasbiztonsági ellenőrzés során.

Az eset az atlantai repülőtéren történt: az egyik utas a szokásos poggyászok mellett egy hullát pakolt fel a szalagra, hogy a biztonsági szakértők a protokollnak megfelelően röntgenfelvételt készíthessenek róla.

Forrás: Instagram/TSA

A rendkívül bizarr szituáció, amely később a TSA képmegosztó oldalán landolt, magyarázata szerint a hullának hitt ember valójában a Texasi láncfűrészes című film egyik kellékbábuja volt. A hírek szerint nem találták veszélyesnek a hullát, aki így gond nélkül felszállhatott a gépre.

Óriási felháborodás! Gondatlansággal vádolják a kilőtt gorillához beesett fiú szüleithttp://www.life.hu/news/20160601-a-kilott-gorillahoz-beesett-fiu-szuleit-gondatlansaggal-vadoljak.htmlPetíciót indítottak Facebookon a felelőtlennek kikiáltott szülők ellen, és a hatóság is nyomozni kezdett a történtek miatt. News--Előkerült a 7 éves kisfiú, akit büntetésből hagytak az erdőben a szüleihttp://www.life.hu/news/20160603-elokerult-a-7-eves-japan-kisfiu-akit-szulei-buntetesbol-hagytak-az-erdoben-hokkaido-nanaenal.htmlNagy erőkkel kereste a rendőrség Jamato Tanookát, akire közel egy hét után találtak rá. News--Kezdődnek a szóbeli érettségikhttp://www.life.hu/news/20160602-a-szobeli-erettsegi-vizsgakat-emelt-szinten-kezdik-a-diakok-csutortokon.htmlCsütörtökön folytatódnak az érettségik, a diákok emelt szinten kezdik meg a szóbeli vizsgákat. News--Emberrablás és drogkereskedelem – Durva titkok derültek ki a gorillához beesett kisfiú apjárólhttp://www.life.hu/news/20160531-a-gorillahoz-beesett-kisfiu-apjarol-durva-buntettek-es-titkok-derultek-ki.htmlA sajtó előtt semmi sem marad titokban: sötét titkok derültek ki a férfiról, akinek a fia beesett az állatkertben a gorilla kifutójára. A baleset miatt az állatkert dolgozói az állat lelövése mellett döntöttek. NewsOrigoJohnny Depp párnával fojtogatta Amber Heardöthttp://www.life.hu/news/20160601-johnny-depp-szinesz-parnaval-fojtogatta-exfeleseget-amber-heard-szinesznot.htmlAmber Heard egyik közeli forrása szerint a színész erősen ittas állapotban volt, amikor az exházaspár veszekedése tettlegességig fajult. News--Életveszélyesen megsebesítettek egy férfit Budapestenhttp://www.life.hu/news/20160531-eletveszelyes-allapotban-van-a-ferfi-akit-megkeseltek-budapesten-ferencvarosban.htmlAz orvosok szerint akár bele is halhatott volna sérüléseibe a férfi, akit többször is megszúrtak a Mester utca és a Vágóhíd utca kereszteződésében. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.