Szülei hibájából halhatott meg egy két hónapos csecsemő Recsken

halál csecsemő Recsk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghalt egy két hónapos csecsemő Recsken, akit csütörtök reggel vittek el orvoshoz a szülei. Halált okozó testi sértés megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak ellenük - tájékoztatott honlapján a rendőrség pénteken.

A közlemény szerint "idegenkezűségre utaló körülmény" merült fel, ezért a 19 éves anyát és a 21 éves apát őrizetbe vették, és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat. Lázár Levente, a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-nek elmondta: a szülők a gyermek "nehéz légzése" miatt keresték fel az ügyeletet.

A látható külsérelmi nyomokkal kapcsolatban azt mondták, a kicsi kiesett a babakocsiból, később azonban beismerték, hogy az ő hibájukból vesztette életét.
A heol.hu megyei hírportál úgy tudja, a családnak van egy másik, négy év körüli gyermeke is, az apa ellen pedig gyermekbántalmazás miatt már büntetőeljárás zajlik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.