Kolonics György
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
8 éve 36 éves korában hunyt el Kolonics György, kétszeres olimpiai bajnok kenus. A sportoló ma lenne 44 éves. 

A nagyszerű sportoló az időméréses edzés végén kenujában lett rosszul. Az időközben eszméletét vesztő sportolót a motorcsónakkal a partra vitték, ahol többször is megpróbálták újraéleszteni. Kolonics Györgyön végül a kiérkező mentők sem tudtak segíteni, az első diagnózis alapján hirtelen szívmegállás vezetett a tragédiához.

A 2008-as pekingi olimpián Kozmann Györggyel képviselték volna Magyarországot kenu kettesben 500 és 1000 méteren. Kolonics Györgynek ez lett volna az ötödik olimpiája.

Forrás: MTI/Kovács Tamás

Pachmann Péter: "19 évet kellett várnom, hogy az emberek meg merjenek szólítani, köszönjenek az utcán"http://www.life.hu/sztarok/20160604-pachmann-peter-a-nagy-duett-hozta-meg-szamara-az-igazi-nepszeruseget.htmlA Nagy Duett egyik legkiemelkedőbb párosa Péter Szabó Szilvi és a TV2 híradósa Pachmann Péter. A tévés azt állítja, a zenés műsor hozta meg számára a valódi népszerűséget, de beszélt magánéletről, munkáról is. TV + SztárokEzért nézel ki úgy, mint a saját öreganyád - Nem biztos, hogy csak a te hibádhttp://www.life.hu/sztarok/20160604-bizonyos-genvariansok-magyarazatot-nyujthatnak-arra-hogy-azonos-koru-emberek-kozul-miert-neznek-ki.htmlSzakértők szerint bizonyos génvariánsok magyarázatot nyújthatnak arra, hogy azonos korú emberek közül miért néznek ki egyesek fiatalabbnak, mint mások. Kiderült, hogy akik egy bizonyos gén variánsát hordozzák magukban, akár két évvel is öregebbnek látszódnak, mint azok, akikben ez a génvariáns nem található meg.TV + Sztárok--Retteg A Nagy Duett döntőjétől Kulcsár Edinahttp://www.life.hu/sztarok/20160604-retteg-a-nagy-duett-dontojetol-kulcsar-edina.htmlAhogy már megíruk, Kulcsár Edina hangszalag-gyulladással küzd, így egyrészt fél attól, hogy nem tud maximálisan teljesíteni A Nagy Duett vasárnapi döntőjén, másrészt attól is tart, hogy a hangját is elveszítheti. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.