időjárás-előrejelzés vészjelzés felhőszakadás riasztás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Országos Meteorológiai Szolgálat az ország több pontjára adott ki figyelmeztető előrejelzést a várható heves záporok, zivatarok miatt.

Az előrejelzés szerint Borsod-Abaúj és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyék kivételével az ország összes megyéjében számítani kell intenzív záporokra, zivatarokra az OMSZ adatai szerint. Az érintett, citromsárga jelzésű területeken rövid idő alatt akár 25-30 milliméter csapadék is hullhat.

Forrás: Thinkstock

Zivatar környezetében délután, kora este néhol szélerősödés, és akár kisebb méretű jég is előfordulhat. Főként a Dél-Alföldön és a Dunántúl délnyugati felében intenzív záporok vagy zivatar környezetében lokálisan akár 40-50 mm körüli csapadék is hullhat. Estétől, késő estétől fokozatosan stabilizálódik a légkör és az éjszaka első feléig már csak néhol valószínű zivatar.

Elhunyt Muhammad Ali, minden idők legsikeresebb bokszolójahttp://www.life.hu/news/20160604-elhunyt-muhammad-ali-minden-idok-legsikeresebb-bokszoloja.htmlHetvennégy éves korában elhunyt Muhammad Ali ökölvívó – közölte egy, a legendás bokszoló családjához közel álló forrás. NewsAFPHátborzongató videó: így bukkant fel a szellem a metróalagútbanhttp://www.life.hu/news/20160605-szellemet-videoztak-le-a-londoni-metroalagutban.htmlBeleborzongsz, ha meglátod: a 150 éves londoni metró egyik állomásánál furcsa jelenségre lettek figyelmesek az alább látható videó készítői. NewsOrigoVasárnap is kibabrálhat velünk az időjáráshttp://www.life.hu/news/20160604-valtozekony-idojaras-junius-elso-vasarnapjan.htmlA szombathoz hasonlóan sok lesz a felhő vasárnap is, csak néhány órás napsütés valószínű, sokfelé alakulhat ki zápor, zivatar, helyenként felhőszakadás is előfordulhat. NewsThinkstockGyászol a motorsport! Szörnyű balesetben hunyt el a fiatal pilóta!http://www.life.hu/news/20160604-szornyu-balesetben-hunyt-el-a-fiatal-pilota-luis-salom.htmlSzörnyű baleset miatt kell megszakítani tegnap délután a Moto2-esek Katalán Nagydíjának második szabadedzését, ugyanis Luis Salom hatalmasat bukott a barcelonai pálya 12-es kanyarjában. A fiatal pilóta belehalt sérüléseibe.NewsVilágszerte megemlékeztek Muhammad Alirólhttp://www.life.hu/news/20160604-vilagszerte-megemlekeztek-muhammad-alirol.htmlA sportvilág és a politika ismert személyiségei világszerte megemlékeztek a 74 éves korában elhunyt Muhammad Ali ökölvívóról. Muhammad Ali (születési nevén Cassius Marcellus Clay Jr.) az amerikai Arizona állam Phoenix városának egyik kórházában hunyt el közép-európai idő szerint szombat hajnalban. News--Szülei hibájából halhatott meg egy két hónapos csecsemő Recskenhttp://www.life.hu/news/20160603-szulei-hibajabol-halhatott-meg-egy-ket-honapos-csecsemo-recsken.htmlMeghalt egy két hónapos csecsemő Recsken, akit csütörtök reggel vittek el orvoshoz a szülei. Halált okozó testi sértés megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak ellenük - tájékoztatott honlapján a rendőrség pénteken.News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.