Máris összeházasodott a pucér társkereső álompárja: Fotók!

Forrás: Viasat3 -
esküvő pucér leánykérés Petra meztelen társkereső Viasat3 josie Ádám keresi Évát
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Esküvőbe fordul a tavasszal kezdődött románc: összeházasodik az Ádám keresi Évát álompárja. Petra és Josie VIASAT3 Négy Esküvő című műsorában mondja ki a boldogító igent.

„Josie nagyon romantikusan kérte meg a kezem. Elmentünk piknikezni és a fűben ülve egyszer csak előhúzta a kosár aljáról a gyűrűt, majd feltette a kérdést. Azonnal igent mondtam" – fogalmazott Petra, aki azt is elárulta, hogy az esküvő sem volt mindennapi. A fiatalokat motorcsónak repítette a szertartás helyszínére, és maga a ceremónia is a hajón zajlott.

Forrás: Viasat3

„Annyira megható volt az egész, hogy el is pityeredtem" – mesélte Petra, hozzátéve: nem lehet szavakba önteni, hogy egy nő számára mit jelent fehér menyasszonyi ruhába bújni. A buli sem volt mindennapi: a fiatalok és a népes vendégsereg egy óbudai romkocsmában mulatott hajnalig.

Forrás: Viasat3

„Nagyon jól éreztük magunkat, minden úgy sikerült, ahogy elterveztük. Életünk legszebb napja volt" – tette hozzá Petra.

Forrás: Viasat3

Ami a folytatást illeti: az ifjú pár még nem volt nászúton, de terveik szerint egy egzotikus szigetre mennek majd, ahol – Petra szavaival élve – akár meztelenül is andaloghatnak a homokban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.