Indul a futball-Európa-bajnokság – így szurkolnak sztárjaink

Forrás: redlemon -
szurkolás2016 Tücsi szurkolás Istenes Bence futball-Európa-bajnokság foci Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Istenes Bence és Berki Krisztián élőben is szurkol majd a csapatoknak, Tücsi pedig csajos meccsnézéseket tervezett be, ahol végre kieresztheti a hangját.

Sztárjaink már a foci-Eb lázában égnek, így adott volt a kérdés, ők hol és hogyan szurkolnak, illetve a magyar csapaton kívül milyen válogatottnak drukkolnak még.

Istenes Bence

Forrás: Facebook/Istenes Bence

„A meccseket a barátokkal fogjuk nézni, amikor csak tehetem, mert van, hogy a munka közbe fog szólni. Kedveljük a kiülős, közös szurkolói teraszokat, ahol sok ember együtt örül, miközben sörözget és beszélget. Igaz, a gyerek mellett még nem tudom, mennyire tudok majd elszabadulni otthonról. Egyelőre meccsnézéskor hozzánk jöttek a haverok, és ezek csöndesebb bulik voltak.

Az pedig biztos, hogy Lyonban kint leszek az elődöntőn, amit már nagyon várok, mert hatalmas élmény lesz.

Egyetlen dolog árnyékolja be az utazást, mégpedig, hogy repülővel kell mennem. Rettegek a repüléstől. A magyar csapat mellett, a németeknek fogok szurkolni, esélyesnek pedig a franciákat érzem” – mondta Istenes Bence.

Berki Krisztián

Forrás: Facebook/Berki Krisztián

„Egyértelmű, hogy a magyar csapatot fogom figyelni, kíváncsi vagyok rá, hogy a nemzeti válogatottunk mire lesz képes. Nem szurkolóként fogom figyelemmel kísérni az eseményeket, hanem reálisan, hiszen a gazdasági része is érdekel. Kíváncsi vagyok, hova fejlődik a sport, milyen cégek állnak egy ilyen hatalmas esemény mellé, és hogy hova lehet még fejlődni.

A magyar csapat meccseit pedig szeretettel, odaadással nézem majd, hiszen hatalmas teljesítmény, hogy 20 év után kijutottunk az Eb-re”

– kezdte Berki Krisztián, aki elárulta, a hazai csapat mellett kiknek fog szurkolni.

„Az olasz és az angol csapatnak fogok szurkolni, már ha kint lesznek az eb-n.... remélem, kiérnek biztonságban, és nem zuhannak le.....” – élcelődött az egykori futballista. „Kíváncsi leszek, melyik válogatott lesz a meglepetéscsapat, az már a csoportmérkőzéseken el fog dőlni, ki az, aki meglepi a szurkolókat, akire nem számítunk, és bejut a legjobbak közé. Bevallom, reménykedem, hogy a magyar válogatott lep meg minket” – mondta Krisztián, aki szponzorának köszönhetően több meccset is élőben követhet majd.

A fiúk mellett egy sportimádó hölgyet, Tücsit is megkérdeztük, hogyan szurkol majd

Forrás: redlemon

„Hatalmas öröm számomra, hogy végre a magyar labdarúgó-válogatott kijutott egy világversenyre.

Eddig mindig Ghánának drukkoltam, édesapám miatt, de most végre a magyarokért szoríthatok.

Valószínűleg kivetítőn, nagy társasággal nézzük majd a meccseket, olyan helyen, ahol sok ember van. Bár lehet, hogy jobb lenne, ha otthon maradék, mert amikor elkap a hév, úgy szurkolok, ahogy csak a torkomon kifér, de szerencsére, ahol sokan vannak, ez nem olyan feltűnő” – nevetett Tücsi, a Sláger TV Halló, Angyalok! című élő kívánságműsorának csinos háziasszonya, aki lány létére imádja a futballt.

"Támogatott tartalom"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.