Órákon át imádkoztak halott fiukért ahelyett, hogy mentőt hívtak volna hozzá

Forrás: Dreamstime -
mentő halál éheztetés szülő cukorbetegség diabétesz Kanada imádkozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 15 éves fiú az eddigi fejlemények szerint az éhezés okozta komplikációkkban vesztette életét. Szüleit gyilkossággal vádolják.

2013-ban holtan találták kanadai otthonában a mindössze 15 éves Alexandru Raditát. A Calgaryban élő tinédzser a Daily Mail szerint cukorbetegséggel küzdött, halálát azonban nem betegsége, hanem az éhezés miatt fellépő komplikációk okozták.

Forrás: Dreamstime

A fiú szüleit gyilkossággal vádolják, ügyüket a napokban tárgyalta a Queen's Bench-i bíróság. Az 59 éves férfi és az 53 éves nő állítólag már közölte barátaival fiuk halálát, de azt mondták, imádkoznak érte, hogy "visszahozza őt Isten az életbe."

A szülők ezután két órán keresztül imádkoztak a gyermekért ahelyett, hogy a mentőket hívták volna hozzá. A halottkém jelentése szerint Alexandru mindössze 17 kilót nyomott halálakor. A tárgyalás tovább folytatódik majd.

Sajnos Itthon is történtek már hasonló esetek: korábban egy másfél éves agárdi kisfiút éheztettek halálra szülei, nemrég pedig hasonló körülmények között vesztette életét egy másfél éves gyöngyösi kislány.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.