Megtalálták Kiss László erőszakoskodó társát: megszólalt az Európa-bajnok vízilabdázó

Forrás: MTI/Kovács Anikó -
Magyar Úszó Szövetség Európa-bajnok vízilabdázó Kiss László erőszak molesztálás tettestárs bántalmazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Három hónapra tiltották el mindenféle sporttevékenységtől a hatvanas évek egyik ismert vízilabdázóját, aki Kiss Lászlóval és egy másik társával együtt molesztált, majd nemi aktusra akart kényszeríteni egy fiatal nőt a margitszigeti uszodában.

Az eset 1960-ban történt a Blikk által talált korabeli Népsportban megjelent cikk szerint: F. Mariannát Kiss László és két tettestársa molesztálta, majd nemi aktusra akarta kényszeríteni a margitszigeti uszodában, a fiatal nőt egy arra járó úszómester mentette meg.

Két társával együtt próbált megerőszakolni egy másik nőt Kiss László Forrás: MTI/Kovács Anikó

Kiderült, hogy Kiss László egyik tettestársa a kor egyik ismert Európa-bajnok vízilabdázója volt, a harmadik tettestárs pedig szintén egy fővárosi klubban játszott akkoriban.

A lap megkereste a három hónapos eltiltást kapott vízilabdázót:

Engem nem tiltottak el soha, nem tudok semmiről, hagyjanak ezzel békén! Kiss László a barátom volt.

Kiss László kezdetben tagadott, később azonbanbeismert egy másik nemi erőszakot. Kiss ezután lemondott szövetségi kapitányi posztjáról, díszpolgári címéről és lekerült a neve a százhalombattai uszodáról is.

Előkerült a 7 éves kisfiú, akit büntetésből hagytak az erdőben a szüleihttp://www.life.hu/news/20160603-elokerult-a-7-eves-japan-kisfiu-akit-szulei-buntetesbol-hagytak-az-erdoben-hokkaido-nanaenal.htmlNagy erőkkel kereste a rendőrség Jamato Tanookát, akire közel egy hét után találtak rá. News--Elsüllyesztettek egy utasszállítót a török tengerpartnálhttp://www.life.hu/news/20160607-elsullyesztettek-egy-utasszallito-repulogepet-a-torok-kusadasi-partjanal.htmlA török hatóságok a tenger fenekére süllyesztettek egy Airbus A300 típusú repülőgépet Kusadasi partjánál. News--Johnny Depp párnával fojtogatta Amber Heardöthttp://www.life.hu/news/20160601-johnny-depp-szinesz-parnaval-fojtogatta-exfeleseget-amber-heard-szinesznot.htmlAmber Heard egyik közeli forrása szerint a színész erősen ittas állapotban volt, amikor az exházaspár veszekedése tettlegességig fajult. News--Hulla a szalagon: megvan a legbizarrabb dolog, amit valaha repülőtéren ellenőriztekhttp://www.life.hu/news/20160603-hullababu-az-atlantai-repuloter-utasbiztonsagi-ellenorzese-soran.htmlA TSA (Transportation Security Administration Instagra-oldalán látott világot az a kép, amelyen kerekesszékbe ültetett hullát igyekeznek átvilágítani a repülőtéri utasbiztonsági ellenőrzés során. NewsOrigoMelyik a világ legszennyezettebb országa? Meg fogsz lepődnihttp://www.life.hu/news/20160601-a-vilag-legszennyezettebb-negy-varosa-nigeriaban-talalhato-a-who-szerint.htmlAz Egészségügyi Világszervezet felmérése szerint Nigériában található a világ négy legszennyezzettebb városa. News--40 év börtönt is kaphat a Forrest Gump sztárja, Michael Jacehttp://www.life.hu/news/20160602-michael-jace-szinesz-akar-40-ev-bortont-is-kaphat.htmlBűnösnek találták az 53 éves színészt felesége meggyilkolásának ügyében, akár 40 év börtön is várhat a Forrest Gump és a Kemény zsaruk sztárjára. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.