Axl Rose begurult: leszedeti a róla készült mémeket az internetről!

fotó Guns N Roses mém Axl Rose
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Guns N 'Roses frontembere nem vette jó néven, hogy páran gúnyolódni kezdtek a súlyán. Most a képek azonnali törlését követeli. 

Az említett fotó még 2010-ben készült a kanadai Winnipegben. A zenész ügynöksége azonnal megkereste a fotóst, és megkérdezte, hogy tud-e arról, hogy Axl azt szeretné, ha a Google eltávolítaná a képeket a képkereső algoritmusa eredménylistájáról, de Boris Minkevichnek erről fogalma sem volt. A Google egyelőre nem foglalkozik a zenész ügyvédjeinek kérésével, így a mémek továbbra is elérhetőek - írja a Daily Mail.

Forrás: Google

Axl sokat fogyott öt-hat évvel ezelőtti önmagához képest így nem csoda, ha nem tetszenek neki az olyan bejegyzések, melyeken dagadt disznónak csúfolják.

Elképesztően jól néz ki a 48 éves Pamela Andersonhttp://www.life.hu/sztarok/20160608-pamela-anderson-48-eves-szineszno-elkepeszto-formaban-van.htmlA Baywatch szexbombájának még mindig ott a helye a legjobbak között: Pamela Anderson ismét hozta a formáját. TV + Sztárok--Álomszép helyről csekkolt be Rubint Réka és Schobert Norbert - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20160607-schobert-norbert-es-rubint-reka-meseszep-nyaralasa-gyonyoru-fotok-a-sztartol.htmlA fitneszguru és felesége, Rubint Réka között tizennégy évnyi együttlét után is lángol a szerelem. Most egy álomszép helyre utaztak, hogy végre kettesben lehessenek. TV + SztárokOrigoZalatnay Cini lánya: “Nem fog előfordulni, hogy lecsukják anyát”http://www.life.hu/sztarok/20160607-zalatnay-sarolta-cini-lanya-niki-szerint-nem-fogjak-ujra-lecsukni-edesanyjat.htmlZalatnay Sarolta ismét bíróság elé áll, de lánya nagyon bizakodó. Niki elképzelhetetlennek tartja, hogy édesanyja újra a rácsok mögé kerüljön. TV + Sztárok--Állítják: Agyműtétje után hunyt el Aigner Szilárdhttp://www.life.hu/sztarok/20160607-aigner-szilard-meteorologum-musorvezeto-agymutetje-utan-hunyt-el-a-hirek-szerint.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, egy nappal hetvenedik születésnapja után, hétfő reggel, tragikus hirtelenséggel hunyt el Aigner Szilárd. Az ország talán legnépszerűbb meteo­rológusa, az MTV, az RTL Klub, majd az ATV egykori időjósa halálhírét feleségével közösen működtetett meteorológiai honlapjukon, videóban erősítették meg, amelynek végén maga Szilárd köszönt el, a szokott módon, derűs napot kívánva mindenkinek. TV + Sztárok--Smink nélkül búcsúzkodik Bódi Sylvihttp://www.life.hu/sztarok/20160606-smink-nelkul-bucsuzkodik-bodi-sylvi-instagramon.htmlFájó szívvel hagyja ott Siargao szigetét a modell, akinek minden képzeletét felülmúlta az a rengeteg felejthetetlen élmény, amit ott szerzett. TV + SztárokOrigoJosephine Gillan, a Trónok harca örömlánya: "A sorozat mentett meg a prostitúciótól"http://www.life.hu/sztarok/20160606-josephine-gillan-a-tronok-harca-oromlanyat-a-sorozat-mentette-meg-a-prostituciotol.htmlNevelőszülők, drogok, alkoholizmus és gyermekkori zaklatás - a népszerű sorozat színésznője őszintén mesélt arról, milyen sokat köszönhet és mennyire megváltoztatta életé a Trónok harca. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.