Eltűnt egy fiatal fiú a Tiszában

Tisza
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eltűnt egy 16 év körüli fiú szerda délután a Tiszában Szolnok belterületén, a vízirendőrség előtti stégek egyikén, a rendőrök, tűzoltók és az Életjel mentőcsoport négy tagja jelenleg is keresi - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtószóvivője.

A tűzoltóságot a rendőrség értesítette szerda délután, az eltűnt fiatalt kishajóval, búvárokkal keresik.

Kardos József, az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) Észak-alföldi Mentőszervezet Jász-Nagykun-Szolnok megyei kirendeltségének vezető mentőtisztje elmondta: több fiatal fürdött együtt a Tiszában, amikor az elmerült fiú után az egyik társa is utánaugrott, de nem sikerült kimentenie.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság a történteket követően „Előzzük meg a tragédiákat!" címmel közleményt jelentetett meg a Police.hu oldalon. A tájékoztatás szerint az elmúlt időszakban több tragikus kimenetelű eset történt a fürdőzés szabályainak megszegése miatt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.