Mindenkit megdöbbentett Aigner Szilárd tragédiája. A népszerű meteorológust az agyi érműtétje után egészségesnek nyilvánították az orvosok, sőt, azt mondták neki, bár minden 70 éves embernek ilyen laboreredményei lennének. Lánya, Lucia megtörten nyilatkozottédesapja haláláról. 

"Próbálom feldolgozni, mi is történt. Vasárnap még együtt nevettünk, hétfőn pedig már soha többet nem kelt fel. Alig pár hónapja agyi érműtétje volt, csodálatosan felépült belőle, és az előzetes vizsgálatok alapján is teljesen egészséges volt. Még fanyarul meg is jegyezte, hogy sokkal hosszabbra kell előre terveznie, mint gondolta, mert tovább él, mint hitte" - idézte fel lánya, Lucia. 

A Blikk úgy tudja, Aignerre felesége, Pártai Lucia talált rá, aki előtte bejelentkezett egy rádióműsorban, elmondta, milyen idő lesz aznap, majd reggelit vitt férjének. Az előző esti szülinapi tortából tett a tányérjára, de Szilárd már nem tudott enni a kedvencéből: otthoni irodájában, a számítógép előtt halt meg.

"Szeretnénk tudni, melyik szerve idézte elő ezt a tragédiát, mindannyian megkönnyebbülnénk. Várunk és bízunk abban, hogy hamarosan örök nyugalomra helyezhetjük" – nyilatkozta Lucia.

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt