Két rabló pont azt a Mekit szemelte ki, amiben 11 kommandós falatozgatott

étterem McDonalds Franciaország rablás kommandó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Durva meglepetésben volt része annak a két férfinak, akik nem a happy meal menüért ugrottak be az a besanconi McDonald's étterembe, hanem azért, hogy kirabolják. Ám a terv nem jött össze, mert épp akkor és ott vacsorázott 11 kommandós.

A két felfegyverkezett férfi vasárnap este ment kirabolni egy McDonald's éttermet a franciaországi Besancon-ban. Az egyik rabló figyelmeztető lövést adott le, a másik pedig már

kezdte is kipakolni a kasszákat.

A kép illusztráció Forrás: AFP/Pascal Pavani

A rablók azonban pórul jártak, mert épp az étteremben vacsorázott a Groupe d'Intervention de la Gendarmerie Nationale (GIGN)

11 szolgálaton kívüli tagja.

Mivel a kommandósok nem akarták veszélybe sodorni a McDonald's vendégeit, ezért megvárták, amíg a rablók elhagyják az éttermet, majd amikor ez megtörtént akcióba léptek. Az egyik rablót már az éttermen kívül elkapták, a másikat pedig meglőtték, majd elfogták - írja a Connexion.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.