Gondoltad volna? Koós János elárulta születési nevét

Forrás: MTI/Zih Zsolt -
Koós János színész színművész születési név vezetéknév
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színművész és a táncdalfesztiválok egykori sztárja egy egészen másik vezetéknévvel látta meg a napvilágot annak idején, 1937-ben.

Koós János eredetileg Kupsa Jánosként született, amelynek nyomán saját bevallása szerint mindenki Kupsinak becézte őt. Ám nem csupán ezt árulta el a Story Extra riporterének a táncdalfesztiválok egykori sztárja.

Forrás: MTI/Zih Zsolt

Istenes Bencével folytatódhat tovább az X-Faktorhttp://www.life.hu/sztarok/20160608-istenes-bence-fogja-vezetni-az-x-faktor-musorat.htmlAz RTL Klub vezérigazgató-helyettese, Kolosi Péter cáfolta, hogy a fiatal apuka-műsorvezető nélkül folytatódna az ősszel induló showműsor. TV + SztárokFotó: Marton Szilvia - OrigoElképesztően jól néz ki a 48 éves Pamela Andersonhttp://www.life.hu/sztarok/20160608-pamela-anderson-48-eves-szineszno-elkepeszto-formaban-van.htmlA Baywatch szexbombájának még mindig ott a helye a legjobbak között: Pamela Anderson ismét hozta a formáját. TV + Sztárok--Műsor nélkül maradhat Friderikusz Sándorhttp://www.life.hu/sztarok/20160603-friderikusz-sandor-musorvezeto-musor-nelkul-maradhat.htmlEgyelőre még nem sikerült megegyeznie az ATV-nek a műsorvezetővel. TV + Sztárok--Teljesen ledöbbent Heidi Klum! Minden gondolatát kitalálta a mentalistahttp://www.life.hu/sztarok/20160605-heidi-klum-szupermodell-es-simon-cowell-kiakadtak-az-americas-got-talent-musorban.htmlA szupermodellt sikerült teljesen levennie a lábáról az America's Got Talentben induló csapatnak, akik gondolatolvasó és egyéb más mentális játékaikkal szórakoztatták a közönséget. TV + Sztárok--Josephine Gillan, a Trónok harca örömlánya: "A sorozat mentett meg a prostitúciótól"http://www.life.hu/sztarok/20160606-josephine-gillan-a-tronok-harca-oromlanyat-a-sorozat-mentette-meg-a-prostituciotol.htmlNevelőszülők, drogok, alkoholizmus és gyermekkori zaklatás - a népszerű sorozat színésznője őszintén mesélt arról, milyen sokat köszönhet és mennyire megváltoztatta életé a Trónok harca. TV + Sztárok--Megpróbálta elrejteni, de nem sikerült: így néz ki most a plasztikrém Meg Ryanhttp://www.life.hu/sztarok/20160602-meg-ryan-szineszno-megprobalta-eltakarni-plasztikai-mutettol-eltorzult-arcat.htmlAz immár 54 éves színésznő mára már csak árnyéka egykori önmagának. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.