Ne már! Hideg lehet hétvégén

Forrás: Getty Images -
hidegfront időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hétvégén egy hidegfront éri térségünket, amelynek hatására esőre és lehűlésre kell készülni - közölte csütörtökön az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Pénteken reggel, délelőtt még erősen felhős lesz az ég, és az északi tájakat leszámítva többfelé várható eső, zápor, néhol zivatar. Napközben több helyen kisüt a nap, de kora délutántól ismét - különösen az ország északi felén - többfelé alakulnak ki záporok, zivatarok. Zivatarok környékén és északkeleten megerősödik a szél is. A legalacsonyabb hőmérséklet 11-17, a legmagasabb hőmérséklet 21-25 fok között alakul.

Forrás: Getty Images


Szombaton a déli óráktól ismét egyre többfelé várható eső, zápor, zivatar. Nagy területen megélénkül, zivatarban viharossá is fokozódhat a szél. A leghidegebb órákban 10-15 fok lehet. Napközben 22-27 fokig melegszik a levegő.
Vasárnap erősen felhős vagy borult lesz az ég. Sokfelé várható eső, zápor, keleten zivatar is előfordulhat. A több csapadék a nap első felében, délen valószínű. A minimumhőmérséklet 11-17 fok között valószínű, a nappali maximumok várhatóan 16-22 fok között alakulnak - olvasható az MTI-n.

Három méter magas felfújható székletet loptak el Madrid szomszédságábólhttp://www.life.hu/news/20160609-harom-meter-magas-felfujhato-szekletet-loptak-el-spanyolorszagban.htmlKöddé vált az a három méter magas felfújható széklet, amit a Madrid mellett található Torrelodones főterén helyeztek el, ezzel is felhívva a figyelmet arra, hogy a kutyasétáltatók takarítsanak el a kedvencük után. NewsOrigoGyásza enyhítése miatt kezdett kondiba járni a nő - Teljesen újjászületett!http://www.life.hu/news/20160609-justine-mccabe-egy-ev-alatt-60-kilot-fogyott-ferje-ongyilkossaga-utan-naponta-szelfizett.htmlJustine McCabe egy év alatt 60 kilótól szabadult meg férje öngyilkossága után. A 31 éves nő naponta szelfizett, így dokumentálta elképesztő átváltozását. NewsThinkstockJön a hideg! Ennyi volt a nyári kánikulából http://www.life.hu/news/20160609-jon-a-hideg-sok-esovel-kozelit-a-hetvege-nehany-fokkal-gyengul-a-nappali-felmelegedes.htmlA következő napokban igen változatos lesz az időjárás. Fontos tehát, hogy a szabadtéri programoknál kellően fel legyünk készülve hidegre-melegre egyaránt. NewsOrigoTragédia! Holtan találták a Leverkusen egykori edzőjéthttp://www.life.hu/news/20160609-sascha-lewandowski-elhunyt-holtan-talaltak-az-otthonaban-a-44-eves-edzot-tragedia.htmlBochumi otthonában holtan találták a Bayer Leverkusen korábbi edzőjét, Sascha Lewandowskit. A szakember 44 éves volt. NewsAFPBűz és csótánytetemek között sült a friss kenyérhttp://www.life.hu/news/20160609-buz-es-csotanytetemek-kozott-sult-a-friss-kenyer-egy-budapesti-peksegben.htmlRendetlenség, kosz, és málló falfesték fogadta a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal szakembereit egy fővárosi pékségben. 480 kilogramm élelmiszert vontak ki a forgalomból. News--A pedofil férfi a neten büszkélkedett a több mint 200 áldozatávalhttp://www.life.hu/news/20160608-a-pedofil-ferfi-a-net-sotet-sikatoraban-buszkelkedett-a-tobb-mint-200-aldozataval.htmlMinden idők egyik legaktívabb pedofilját ítélték el kedden Nagy-Britanniában. A 30 éves férfi még kisokost is gyártott a pedofiloknak: hogyan csábítsák el a gyerekeket, hogyan kerülhetik el a hatóságok figyelmét, ezen kívül pontozta is áldozatait. 22-szeres életfogytiglanit kapott. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.