szexuális erőszak videó börtön támadó Győr
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megerőszakolt egy lányt a bokorban, majd egy másik nőt is megtámadott egy férfi Győrben. Az erőszakoló 20 év fegyházbüntetést kapott.

Az elkövető aznap szabadult a börtönből. Ahogy megérkezett Győrbe, vett egy kést és egy gumikesztyűt, mert eredetileg rabolni indult. Végül kinézett magának egy lányt, akinek a nyakához kést szorított és azt mondta neki, elvágja a torkát, ha ellenkezik.

Megtalálták az eltűnt maláj repülőgép újabb darabjaithttp://www.life.hu/news/20160610-az-eltunt-malaj-repulogep-ujabb-darabjaira-bukkantak-madagaszkarnal.htmlA több mint két éve eltűnt maláj repülőgép újabb darabjaira bukkant Madagaszkár keleti partvidékén egy férfi, aki már korábban is talált az utasszállítóhoz tartozó elemeket. News--Fa tetején maszturbált a margitszigeti szatír! Távcsővel figyelte a napozókathttp://www.life.hu/news/20160609-fa-tetejerol-tavcsovel-leskelodott-a-margitszigeti-szatir.htmlA rendőrség tetten érte, és elfogta azt az 54 éves férfit, aki a Margitszigeten egy fáról leste a napozókat. NewsThinkstockA férfi, aki a királynő mögött áll: 95 éves lett Fülöp edinburgh-i herceghttp://www.life.hu/news/20160610-fulop-edinburgh-i-herceg-95-eves-lett-uj-portre-keszult-rola-es-erzsebet-kiralynorol.htmlGyönyörű hivatalos fénykép készült Erzsébet királynőről és férjéről, Fülöpről a herceg születésnapja alkalmából. NewsOrigoMegőrültek az oroszok - Megdöbbentő fotók! (18+)http://www.life.hu/news/20160607-oroszorszag-vicces-fotok-elkepeszto-kepeket-tesznek-kozze-a-felhasznalok.htmlBaltával hadonászó férfi, sört fogyasztó gyerekek, malacfej az asztalon - ezeket a jeleneteket mind Oroszországban kapták lencsevégre. News--Gúnyt űztek Madeleine McCann-ből? Róla mintázott babával szórakoztatták a közönségethttp://www.life.hu/news/20160608-gunyt-uztek-madeleine-mccann-eltunt-kislanybol-steven-irvine-enekes-baban-mutatta-be-mi-tortenhetett.htmlGusztustalan, szenzációhajhász műsor áldozata lett az eltűnt kislány. Madeleine McCann esetéről szinte az egész világ tud, de még mindig nem derült ki, hogy pontosan mi történt. Egy előadó viszont azzal csábítgatta közönségét, hogy az általa adott estén kiderül az igazság. NewsOrigoFelesége, Pártai Lucia talált rá Aigner Szilárd holttestérehttp://www.life.hu/news/20160608-felesege-partai-lucia-talalt-ra-aigner-szilard-holttestere.htmlMindenkit megdöbbentett Aigner Szilárd tragédiája. A népszerű meteorológust az agyi érműtétje után egészségesnek nyilvánították az orvosok, sőt, azt mondták neki, bár minden 70 éves embernek ilyen laboreredményei lennének. Lánya, Lucia megtörten nyilatkozott édesapja haláláról. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.