Ma este kiderül, hogyan alakul az édes hármas románca, Krisztián enged a kísértésnek, vagy korábbi kiszemeltjét, Petut választja? A szigeten maradt utolsó hármas különleges fotózáson dobta le magáról a ruhát, ezúttal már egy hazai helyszínen.

Krisztián, Petu és Lúcia már itthon vetkőztek le és mutatták meg ismét bájaikat. A végeredménnyel nagyon elégedettek voltak mindannyian, habár Petrának a korán keléssel akadtak problémái: „Picit feszült voltam a fotózás elején, nem sikerült azonnal feloldódnom. Korán kezdődött a fotózás, én pedig nem vagyok hozzászokva a hajnali ébredéshez. Szerencsére a többiek megértőek voltak, és a nap végére minden jó lett." 

Forrás: VIASAT3/Haas Róbert

Petu egy percig sem bánta meg a műsorban való szereplést: „Gond nélkül, bármikor mennék újra a szigetre. A legkellemetlenebb pillanatom Bongival a veszekedés volt, ezt azóta meg is bántam, a legkellemesebb viszont, amikor Krisztián megérkezett. Akkor tudtam, hogy »meglesz«" – nevetett Petu. 

Krisztián kifejezetten örült, hogy két csodaszép, ráadásul meztelen lány társaságában tölthette újra a napot, és ha tehetné, ismét belevágna a műsorba: „Nem mindennapi dolog az, hogy ennyi szép és meztelen nő veszi körül az embert. Új embereket ismertem meg, és ki tudtam próbálni a randizás nem mindennapi formáját is. Minden percét élveztem a kint töltött időnek" – mesélte Krisztián. 

Forrás: VIASAT3/Haas Róbert

A szerelmi háromszög harmadik tagja, Lúcia szerint a vérében van a pózolás, és ez az elkészült képeken is látszik: „Nagyon jól éreztem magam a fotózáson, imádtam minden percét. Persze furcsa volt újra találkozni Petuval, elég nehezen oldódtunk fel, de szerencsére a nap végére összerázódtunk. Pici civakodás volt köztünk, de semmi komoly" – mesélte Lúcia. „A legjobb élmény az volt, hogy amikor megérkeztem a szigetre, akkor mindenki körülöttem forgott, minden rólam szólt! Ez azért legyezte a hiúságomat" – tette hozzá a szexi lány. 

Hogyan jutottunk el idáig?
Hetekkel ezelőtt dobták le magukról a ruhákat a fiatalok, bízva, hogy megtalálják az igaz szerelmet. A paradicsomba hétről hétre újabb és újabb riválisok érkeztek, így a szigetlakóknak alaposan meg kellett küzdeniük választottjukért, a „Szerelem szigetére" pedig már csak azok a párok jutottak el, akik között valóban felizzott a szerelem szikrája. Az első adásban rögtön forrt a levegő Petra és Josie között, olyannyira, hogy a Szerelem szigetét elhagyva, pár hónap után össze is házasodtak. De nem csak nekik sikerült a pártalálás, Evelin és Máté is hamar egymásra hangolódott, és együtt hagyták el a szigetet. Persze nagy kiborulásokból, csalódásokból sem volt hiány az eltelt néhány hétben, a szexi szőkeség, Kloé végül nem akart Bencével tartani, John Patrick összetört és feladta a játékot, amikor megtudta, hogy kiszemeltje felnőttfilmezik, Bongi pedig könnyes szemmel kényszerült távozni a szigetről. A végén kiderül, hogyan dönt Krisztián, a két szőkeség közül melyiket láncolja magához – ha nem egyedül akarja befejezni a társkeresést.