Öngyilkos akart lenni a 14 éves lány, akit osztálytársai egy meztelen fotóval zaklattak

öngyilkos iskolai agresszió iskola öngyilkosság osztály zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 14 éves kelet-magyarországi diáklányt az osztálytársai azzal zaklatták, hogy a birtokukban van egy pornókép, ami őt ábrázolja, holott csak egy internetről letöltött fotó volt, ami nagyon hasonlított a lányra. 

A pletyka miatt a lány az egyetlen kiútnak az öngyilkosságot gondolta, így csütörtök reggel gyógyszereket vett be, majd elment otthonról, és egy búzásban felvágta az ereit - írja a Blikk.

Képünk illusztráció Forrás: AFP

Tette előtt egy búcsúlevelet is hagyott az őt nevelő nagymamájának, aki azonnal értesítette a rendőrséget. A kutyás erőknek köszönhetően hamar a 14 éves lány nyomára bukkantak, és kórházba szállították, mielőtt tragédia történt volna.

A fiatal lány a Blikknek arról mesélt, hogy azzal a fiúval, akibe szerelmes volt, néha küldtek egymásnak meztelen képeket, de megegyeztek, hogy rögtön törlik azokat. Mivel azonban nem akart lefeküdni a fiúval, az egy olyan meztelen képet mutatott a barátjának, amiről azt állította, hogy a 14 éves Viktória van rajta - holott csak egy internetről letöltött fotó volt. A lány azonban hiába magyarázkodott, csak tovább zaklatták. A lap úgy tudja, hogy a fiú számítógépét és a telefonját is lefoglalta a rendőrség.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.