Modern család (sorozat) színész Britney Spears énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Modern család és a Rém rendes család sztárja, Ed O'Neill egy beszélgetős műsorában vallotta be, hogy 2015 márciusában összefutott Britney Spears-szel, ráadásul az énekesnő boldogan fotózkodott vele a Los Angeles-i reptéren, de neki halvány fogalma sem volt arról, hogy ki mosolyog mellette.

"A Los Angeles-i reptéren voltam, úton Hawaii-ra. A járatomra vártam, mikor láttam, hogy egy nő közelít felém. Odajött hozzám, és azt mondta; 'Ó, Mr. O'Neill, imádom a Modern családot, ön a kedvencem a sorozatban. Megengedi?' – mondta Ed O'Neill, aki aztán megengedte a közös fotót rajongójának, aki nem más volt, mint Britney Spears, de

erre a színész csak másnap jött rá.

Forrás: Twitter

Ed magától nem is jött volna rá, hogy Britney volt az a lelkes rajongó, de mikor a kép 53 ezer lájkot kapott, a menedzsere szólt neki, hogy az a kedves szőke nő Britney Spears volt.

"Nézd csak az arcom! Úgy nézek ki, mint aki Britney Spears-szel fotózkodik?" - mesélte mosolyogva, és a képet elnézegetve már értjük miről beszél...

Forrás: Twitter

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.