Katalin hercegné és Vilmos herceg is megemlékezett az orlandói áldozatokról

Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Albert Nieboer -
fotó Katalin hercegné Vilmos herceg London megemlékezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A pár a londoni amerikai nagykövetségen jelent meg, méghozzá egy megemlékezés kapcsán. Ők is aláírtak egy könyvet, mely az áldozatok tiszteletére készült. 

Ahogyan arról korábban mi is beszámoltunk: 50 halálos áldozata van annak a lövöldözésnek, amely a floridai Orlando egyik melegbárjában történt vasárnap hajnalban. A lövöldöző nem vallási vagy politikai indokból ölt, hanem inkább a melegekkel volt baja. Katalin hercegné és Vilmos herceg beszélgetett az amerikai nagykövettel, és néhány ott dolgozó munkatárssal. A hírek szerint a pár egy igen megható beszédet is mondott az összegyűlt embereknek.

Az eseményről készült fotókat ide kattintva te is megnézheted!

Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Albert Nieboer
10 kép az EB legdurvább arcairól! Ezt látnod kell!http://www.life.hu/news/20160614-az-eb-legdurvabb-szurkoloi-nezegess-elkepeszto-fotokat-a-meccsekrol.htmlVannak igazán fanatikus szurkolók, akik mindent megtesznek azért, hogy kedvenc csapatuk győzedelmeskedjen. De a játékosokat sem kell ám félteni! News--Vége a találgatásoknak! Elkészült Aigner Szilárd boncolási jegyzőkönyvehttp://www.life.hu/news/20160613-aigner-szilard-meteorologus-boncolasi-jegyzokonyve-elkeszult-igy-vege-a-talalgatasoknak.htmlMost már biztos, hogy természetes úton halt meg a 70 éves Aigner Szilárd. A boncolási jegyzőkönyv szerint az elismert és közkedvelt meteorológusnak sem a szíve, sem korábbi műtétje nem befolyásolta váratlan és tragikus halálát. News--23 évig rácsok mögött lesz a lány, aki megölte az anyját és mostohaapjáthttp://www.life.hu/news/20160613-23-evig-racsok-mogott-lesz-a-lany-aki-megolte-az-anyjat-es-mostohaapjat.htmlVadászpuskával végzett mostohaapjával, majd harminc késszúrással ölte meg édesanyját az internetes berkekben csak a horrorisztikus történeteiről ismert Ashlee Martinson, nicknevén Vampchick. NewsOrigoGatyájába nyúlt az izgalomtól a német szövetségi kapitányhttp://www.life.hu/news/20160613-gatyajaba-nyult-az-izgalomtol-a-nemet-szovetsegi-kapitany-joachim-low.htmlA jelenlegi német válogatott szövetségi kapitánya, Joachim Löw különös módokon vezeti le a feszültséget. Ezúttal a gatyájába nyúlt bele.News--Az orlandói merénylet után a Facebook is segített az áldozatoknakhttp://www.life.hu/news/20160613-az-orlandoi-merenylet-utan-a-facebook-ellenorzo-funkcioja-is-eletbe-lepett.htmlAz Egyesült Államokban először az orlandói tragédiát követően lépett életbe a Facebook ellenőrző funkciója, amelynek segítségével a túlélők jelezhették ismerőseiknek, hogy jól vannak. News--Robbanás rázta meg a sanghaji nemzetközi repteret: Több ember megsérült!http://www.life.hu/news/20160612-robbanas-razta-meg-a-sanghaji-repteret-tobb-ember-is-megserut.htmlTöbben megsérültek, amikor robbanás történt a sanghaji nemzetközi reptéren. Valószínűleg petárdák robbantak fel, de van olyan sajtóhír, miszerint házi készítésű robbanóanyag volt. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.