Új szakmában próbálja ki magát a dögös kismama, Péter Szabó Szilvia

Forrás: Péter Szabó Szilvia -
Péter Szabó Szilvia tanfolyam tanulás kismama énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A népszerű énekesnő egy teljesen új területen próbálja ki magát a jövőben. Bár eleinte fura volt visszaülnie az iskolapadba, mostanra imádja az új helyzetet. 

A csinos kismama a jelek szerint nem fél belevágni új dolgokba. Szilvi - aki amatőr szinten már évek óta foglalkozik divattervezéssel - beiratkozott egy grafikus tanfolyamra, hogy ezzel is fejlessze magát.

Forrás: Péter Szabó Szilvia

"Tavaly sokat gondolkoztam azon, hogy mit csinálnék még szívesen az éneklés mellett. Úgy éreztem, ki kell magam próbálnom egy másik szakmában is.

Először beiratkoztam egy spanyol nyelvtanfolyamra, amit aztán nem folytattam, végül a számítógépek világában keresgéltem, hiszen a social media már hozzátartozik az életünkhöz" - mesélte a sztár, aki már nagyon belejött a dolgokba.

"Eddig csak szabad kézzel rajzoltam, de mindig irigyeltem azokat az embereket, akik a neten gyönyörű, géppel rajzolt divatterveket készítenek.

A grafikus egy olyan szakma, ahol kiélhetem a kreativitásomat és szakmába is vág. Szeretném a későbbiekben grafikusként is kipróbálni magam, bedolgozni a pályatársaknak, vagy a managementemnél. Szerintem nagyon fontos, hogy a mai világban valaki több lábon álljon, merjen új dolgokat tanulni és képezni magát" - tette hozzá Szilvi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.