Adele és Lady Gaga sem hagyta szó nélkül az orlandói mészárlást

Forrás: AFP/Frederic J. Brown -
mészárlás Orlando énekesnő Adele Lady Gaga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Adele vasárnap este Antwerpenben lépett fel, és könnyeivel küszködve jelentette be rajongóinak, hogy a koncertet az orlandói mészárlás áldozatainak emlékére szeretné ajánlani. Lady Gaga is hasonlóképp tett, ő egy Los Angeles-i virrasztáson mondott beszédet a többezres tömeg előtt.

"Az LMBTQ közösség tagjai olyanok, mintha nagyon fiatal korom óta a lelki társaim lennének"- kezdte koncertjét Adele a Hollywood Reporter beszámolója szerint.

Forrás: AFP/Frederic J. Brown

Mint arról beszámoltunk, 49 halálos áldozata van annak a lövöldözésnek, amely a floridai Orlando egyik melegbárjában történt vasárnap hajnalban, mindössze két nappal az után, hogy a The Voice egyik énekesét, Christina Grimmie-t lelőtték a városban koncertje után.

Christina Grimmie Forrás: AFP/2015 Getty Images/Kevin Winter

De Adele mellett Lady Gaga is részvétét fejezte ki az áldozatok emlékére rendezett Los Angeles-i virrasztáson. Felolvasta az áldozatok nevét, de előtte még egy rövid beszédet mondott.

"A gyűlölet ilyen szintű megnyilvánulása, mint ahogy minden előítéletből fakadó bűntény az emberiség elleni támadás is egyben. Ez a támadás mindannyiunk ellen irányult" - fakadt ki, majd hozzátette, hogy nem fogja megengedni, hogy a mészárlás miatti düh és gyűlölet beárnyékolja a gyászt, amellyel ártatlan, csodálatos emberek, az LGBT közösség elvesztett tagjainak emléke előtt tisztelenek.

Katie Holmes félmeztelenül hódíthttp://www.life.hu/news/20160614-katie-holmes-felmeztelenul-hodit.htmlA színésznő olyan jól néz ki, hogy esetében mintha visszafelé járna az idő, most pedig szó szerint erről van szó, ugyanis előkerült egy 2012-ben készült fotósorozat, a képeken ráadásul félmeztelenül pózol a színésznő. NewsOrigoReeva Steenkamp édesapja is megszólalt: "Pistoriusnak bűnhődnie kell!"http://www.life.hu/news/20160614-reeva-steenkamp-edesapja-is-megszolalt-szerinte-pistoriusnak-bunhodnie-kell.htmlOscar Pistorius egy krikettütővel brutálisan megverte barátnőjét, aki el akart menekülni, a férfi ekkor lőtte le - állítja ügyészség a paralimpiai bajnok barátnőjének holttestén talált nyomok alapján. A keddi tárgyaláson Steenkamp apja is megszólalt. NewsAFPSzülők támadták meg a pesterzsébeti tanárnőt: ráncigálták, és ököllel ütöttékhttp://www.life.hu/news/20160608-szulok-tamadtak-meg-a-pesterzsebeti-tanarno.htmlÖköllel arcon vágtak egy tanárnőt az egyik pesterzsébeti általános iskolában tegnap délután. A vita azért pattant ki, mert a szülők azzal vádolták a pedagógust, hogy az megverte a gyereküket.News--Drogozott, majd agyonverte a boszorkánynak hitt anyjáthttp://www.life.hu/news/20160610-a-ferfi-agyonverte-az-anyjat-mert-azt-hitte-hogy-boszorkany.htmlA 34 éves férfira az otthona kertjében, meztelenül, tehéntrágyával összekenve, és azt majszolgatva találtak rá a rendőrök. Mellette pedig a halott édesanyja feküdt. News--40 lefagyasztott tigriskölyköt találtak a buddhista templombanhttp://www.life.hu/news/20160601-40-lefagyasztott-tigriskolykot-talaltak-a-buddhista-templomban.htmlEgyelőre nem tudni, hogy a szerzetesek miért tárolták a tigrisek tetemeit a hűtőben. NewsOrigoNemzeti dohányboltban elégítette ki magát egy férfihttp://www.life.hu/news/20160531-nemzeti-dohanyboltban-nyult-magahoz-egy-afgan-ferfi.htmlA férfi, aki oltalmazotti státuszt kapott, hétfőn egy nemzeti dohánybolt eladónője előtt végzett önkielégítést. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.