Menedzsere szakította el családjától az elhunyt Mészáros Michu Mihályt

halál család menedzser Mészáros Michu Mihály
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
76 éves korában kómába esett a nagyszájú űrlény, ALF magyar megformálója, Mészáros „Michu" Mihály és június 13-án meghalt. Az eszméletlen színészre ügynöke talált rá, aki miatt állítólag megszakított minden kapcsolatot családjával.

Rengeteg sztárral dolgozott együtt a magyar származású Mészáros Mihály, legismertebb szerepe mégis az ALF című sorozat címszereplőjének megformálása volt. 76 évesen hunyt el, családjával pedig nagyon rég nem találkozott már.

Forrás: Youtube

Annak ellenére, hogy 44 éve járt utoljára a Heves megyei szülőfalujában, a polgármester elmondta, szeretne egy emléktáblát csináltatni Michunak. Rokonai azt is elárulták, hogy a színész megszakított minden kapcsolatot családjával, még a szülei temetésére sem jött haza. Húga szerint a menedzsere befolyásolta a testvérét. “Nagyon sajnálom azt, ami a szeretett testvéremmel történt. Emlékszem, amikor 1970-ben meglátogatott engem és az akkor született lányomat. Azt mondta, ne féljek, bármi is történjék, segít felnevelni a szemem fényét. Neki ugyanis, akárcsak a növésben megállt testvéreimnek, nem lehetett gyermeke. Többé mégsem találkozhattunk, mert

a menedzsere közénk állt. Megakadályozta, hogy kapcsolatba kerüljünk. Úgy gondolom, hogy a nyereségvágy hajthatta.

Sajnos Michu nem vetette meg az italt, és olyankor könnyen befolyásolhatóvá vált. Annyira szomorú ez az egész, még elbúcsúzni sem tudtam szeretett bátyámtól, Michutól” - mondta a nő a Borsnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.