Sarapova nem nyugszik bele: fellebbezett az eltiltás ellen

Forrás: AFP/Andrei Golovanov -
Sarapova dopping fellebbezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Múlt héten döntött a Nemzetközi Tenisz Szövetség, két évre eltiltották a versenyzéstől Maria Sarapovát doppingvétség miatt. A sportoló megfellebbezte a döntést.

Benyújtotta a fellebbezéshez szükséges dokumentumokat Sarapova a nemzetközi Sportdöntőbírósághoz Lausanne-ban. Az ötszörös Grand Slam-győztes, volt világranglista-vezető orosz játékos egyik első volt azok között, akik a decemberben tiltólistára került meldonium nevű szerrel buktak meg.

Forrás: AFP/Andrei Golovanov

A melbourne-i nyílt bajnokságon lett pozitív Sarapova doppingtesztje januárban. A sportolónő azzal védekezett, hogy a 2000-es évek közepén gyakran betegeskedett, magnéziumhiányt, szívritmuszavart állapítottak meg, és cukorbetegségre utaló jeleket találtak nála. A családjában előfordult cukorbetegség, ezért kezdett gyógyszereket szedni, és nem teljesítményfokozás céljából használt különböző szereket. Véleménye szerint a vele szemben lefolytatott vizsgálat mindezt bizonyította, ahogy azt is, hogy tudtán kívül doppingolt - írja az Origo.

"Remélem, nem így fog véget érni a karrierem" - Marija Sarapova beismerte, doppingolt

Marija Sarapova, az oroszok korábbi, világelső teniszezője hétfőn sajtótájékoztatón jelentette be, hogy januárban pozitív lett a doppingtesztje a melbourne-i ausztrál nyílt bajnokságon. Erről bővebben itt olvashatsz!

Menedzsere szakította el családjától az elhunyt Mészáros Michu Mihályt http://www.life.hu/news/20160615-menedzsere-szakitotta-el-csaladjatol-meszaros-michu-mihalyt-aki-76-evesen-elhunyt.html76 éves korában kómába esett a nagyszájú űrlény, ALF magyar megformálója, Mészáros „Michu" Mihály és június 13-án meghalt. Az eszméletlen színészre ügynöke talált rá, aki miatt állítólag megszakított minden kapcsolatot családjával. NewsOrigoTragikus hirtelenséggel vesztette életét a Got Talent magyar versenyzőjehttp://www.life.hu/news/20160615-tragikus-hirtelenseggel-vesztette-eletet-a-got-talent-versenyzoje-kovi-mc.htmlÉrettségije közepén hunyt el a 18 éves fiú, aki a tehetségkutató versenyben mulatós zenéivel mosolyogtatta meg a zsűrit. Betegségének nem volt előjele. News--Győztünk! - Két góllal nyert a magyar válogatott Ausztria ellenhttp://www.life.hu/news/20160614-az-europa-bajnoksagon-magyarorszag-ketto-nullra-gyozte-le-ausztriat.htmlSzalai és Stieber fantasztikus góljai után őrjöngve ünnepelt együtt a csapat és a szurkolótábor. News10 kép az EB legdurvább arcairól! Ezt látnod kell!http://www.life.hu/news/20160614-az-eb-legdurvabb-szurkoloi-nezegess-elkepeszto-fotokat-a-meccsekrol.htmlVannak igazán fanatikus szurkolók, akik mindent megtesznek azért, hogy kedvenc csapatuk győzedelmeskedjen. De a játékosokat sem kell ám félteni! News--Katie Holmes félmeztelenül hódíthttp://www.life.hu/news/20160614-katie-holmes-felmeztelenul-hodit.htmlA színésznő olyan jól néz ki, hogy esetében mintha visszafelé járna az idő, most pedig szó szerint erről van szó, ugyanis előkerült egy 2012-ben készült fotósorozat, a képeken ráadásul félmeztelenül pózol a színésznő. NewsOrigoIgyon a baba kávét vagy sem? Felrobbant a magyar internet! http://www.life.hu/news/20160614-elkeszult-a-babyccino-a-magyar-oldalak-felhaborodtak-a-hir-kapcsan-te-mit-gondolsz.htmlTöbb internetes oldal is felkapta a fejét a babyccino című cikk kapcsán, amelyet a Frei Tamás kávézójában található magazin is feldolgozott. Voltak azonban olyanok, akik kissé félreértették az anyagot. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.