Bálint gazda 97 évesen sem akar leállni a munkával

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu -
Bálint György munka Bálint gazda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két könyvvel is készül Bálint György, aki 97 éves létére még mindig teljesen fitt, és a munkát sem hanyagolja el! Felesége próbálja pihenésre csábítani a gazdát.

Az ország Bálint gazdája még ma is tevékeny, olyannyira, hogy olykor a feleségének kell rászólnia. Bálint György azonban észre sem veszi az idő múlását, olykor hajnali kettőig is dolgozik.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

"Esténként mindig a feleségem szól rám, hogy éjjel kettőkor már ideje lenne lefeküdni, de hát mindig belefeledkezem a munkába" - mesélte Bálint gazda, aki legújabb kötetében majd saját életéről oszt meg részleteket. “Az egyik legkedvesebb történetem, amikor az autóbalesetem után kórházba kerültem, az infúzióm ragasztószalagjára a nővérke egy virágot rajzolt. Férfiként nem igazán kaptam ilyesmit, így ez volt számomra a legkedvesebb virágszál” - mondta Bálint gazda a Blikknek, aki még tervez is munkálatokat. Megjelent egy gyerekkönyve, valamint egy 1983-ban publikált művét szeretné még újraírni.

Radics Gigi: "Mióta lefogytam, azóta lettem igazán édesszájú"http://www.life.hu/sztarok/20160615-iszak-eszter-es-radics-gigi-miota-lefogyott-azota-lett-igazan-edesszaju.htmlÉdesek, csábítóak, és nehéz nekik ellenállni... Iszak Eszti és Radics Gigi az édesszájúak fellegvárába, egy sütikészítő műhelyben látogattak, ahol egy igazi profitól leshették el néhány trendi édesség elkészítésének fortélyait. A két lelkes cukrásztanonc az üzlet kirakatában állva ismerkedett az amerikai süticsodákkal, nem kis feltűnést keltve ezzel.TV + Sztárok--Liptai Claudia szinte ragyog a boldogságtól: nézd meg a kismamát! http://www.life.hu/sztarok/20160615-liptai-claudia-a-kismama-risztov-evaval-fotozkodott-nezd-meg-a-csinos-kismamat.htmlA csinos műsorvezető a háromszoros világbajnok ezüstérmes magyar úszóval, Risztov Évával fotózkodott a minap. Micsoda fotó! TV + SztárokOrigoÚjabb tehetségkutatót indít az RTL Klub! Nemcsak az X-Faktorban keresnek majd sztárokathttp://www.life.hu/sztarok/20160615-kicsi-oriasok-cimmel-az-x-faktor-mellett-az-rtl-klub-uj-tehetsegkutatot-indit-a-gyerekeknek.htmlA csatorna újítással is készül az eddig rejtőzködő tehetségek iránt érdeklődő nézőknek. Az X-Faktoron kívül is lesz olyan műsor, amiben megmutathatják, mire képesek! TV + Sztárok--Milliókat érnek Audrey Hepburn soha nem látott leveleihttp://www.life.hu/sztarok/20160615-milliokat-ernek-audrey-hepburn-soha-nem-latott-levelei.htmlAz ikonikus színésznő magánlevelezésének egy részét bocsátják árverésre, amikből sok minden kiderül Audrey érzelmeiről, kapcsolatairól és válságairól is. TV + SztárokNorthfotoNicky Hilton felkerült a szuperszexi kismama-térképrehttp://www.life.hu/sztarok/20160615-a-varandos-nicky-hilton-remekul-nez-ki.htmlAhogy arról korábban beszámoltunk, Nicky Hilton még júliusban ment hozzá szerelméhez, a bankár James Rothschildhoz. Most pedig, fél évvel az esküvő után a 32 éves örökösnő máris első babájával várandós. TV + Sztárok--Less be Gáspár Evelin pazar születésnapi bulijárahttp://www.life.hu/sztarok/20160615-gaspar-evelin-szuletesnapi-bulijarol-osztott-meg-gaspar-gyozo-showman-kepeket.htmlGáspár Győző büszke édesapaként mutatta meg, hogyan köszöntötte 22 éves lányát. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.