Havas Henriket ezután nem hívják többet a TV2-be

Forrás: TV2 -
TV2 Mokka Havas Henrik Szebeni István
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Mokkában vidáman szerették volna ünnepelni még egy kicsit a magyar válogatottat, de a műsor történetének első műsorvezetője inkább a hatvanas évek futballját éltette, és a sanyarú jelenen rágódott, ahol a Böde-mez jelent még bármit.

A június 16-i Mokkában Szebeni István széles vigyorral, lelkesen vezeti fel a beszélgetést, és arról faggatja Havast, hogy boldog-e a magyar győzelemtől. Havas - akivel a Mokka indult egykor - hamar lelombozza a műsorvezetőt, pillanatok alatt az 1986-os csapatnál köt ki, a magyar-brazil 3-0-s barátságos meccsen mereng (ő ugyan 3-1-re emlékszik), meg azon, hogy kinn vertük a Van Bastennel felálló hollandokat - írja cikkében az Origo.

Régen minden jobb volt Forrás: TV2

Szebeni próbál egy kis optimizmust vinni a műsorba, da Havas ebben a beszélgetésben nem enged a szigorból. „A magyar-osztrák első félideje volt a legunalmasabb ezen az Eb-n" – szögezi le. „Az utolsó félórát tíz emberrel játszották az osztrákok. Nagyon örülök, de... szegény Koós Jani itt volt Böde-mezben. Nem akarom bántani szegényt..." – magyarázza, majd jön a dinamikus múltidézés, Szőke, Albert, Bene, Nyilasi, és kész is az időutazás, innen megállíthatatlan.

Havas Henrik szerint a 2-0 nem nagy szám: örült, de ez még semmi Forrás: TV2

Miközben a TV2 megpróbál nagyban újságcikkeket mutogatni, ahol a magyarokat éltetik, és az „Extázisban az ország" felirat virít a képernyőn, Havas csak a dicső múlton rágódik: „Ez egy egészen más kávéház, ami itt folyik. Álljunk már meg, mi kétszer voltunk világbajnoki döntőben! Mi nem szlovákok meg románok vagyunk, álljunk már meg!" – morgolódik, és úgy véli, nem kell elájulni attól, hogy megverte a csapat Ausztria legjobbjait.

„Ez egy összerakott csapat, profi stáb van. De könyörgök, attól még... hol tartunk? Jézusmária! Felkerült a Mezőkövesd! Jézusmária! Kétezer valahányszáz néző van. A kutya nem megy a debreceni stadionba, a kutya nem megy sehova. Egyszerűen nincs magyar futball, el lett rontva. Hosszú, évtizedes munkával elrontották!" – közli Havas, akit aligha hívnak be legközelebb, ha éltetni kell a magyar focit. A videót itt nézheted meg.

A pucér show jónője Lúcia: "Nem tudtam magamat adni" (+18)http://www.life.hu/sztarok/20160615-a-viasat3-adam-keresi-evat-meztelen-tarskeresojenek-jo-noje-lucia-elarulta-ot-feszelyezte-a.htmlA szőke kebelcsoda hiába vetett be minden fondorlatot, nem járt sikerrel és nem sikerült elcsábítania a kiszemelt Krisztiánt. TV + Sztárok--Berki Krisztián egy mázlista: Hódi Pamela egy szál bikiniben hódíthttp://www.life.hu/sztarok/20160616-hodi-pamela-a-testevel-hodit.htmlHódi Pamela egy nagyon izgalmas fotózáson járt, így ismét megcsodálhatjuk a dögös alakját, hiszen csak egy nadrág és egy falatnyi bikinifelső takarja a testét. TV + SztárokOrigoLiptai Claudia hatalmas dologra készülhttp://www.life.hu/sztarok/20160616-liptai-claudia-oriasi-bejelentest-tett-megjelenik-a-konyve.htmlA műsorvezető közel két hónapja jelentette be, hogy gyermeket vár, majd letette a cukrászvizsgát is, most pedig egy újabb dologgal rukkolt elő: megjelenik az első könyve! TV + Sztárok--Demcsák Zsuzsa: "Ami ellenem folyik, az már egy koncepciós ügy"http://www.life.hu/sztarok/20160616-demcsak-zsuzsa-a-tv2-musorvezetoje-allitja-ami-ellene-folyik-az-mar-egy-koncepcios-ugy.htmlA műsorvezető mostanában botrányos hírek szereplője. Először megvádolták, hogy autóját csalárd módon szerezte, majd ittas vezetésen kapták a rendőrök, mindeközben a volt férjét elítélték családon belüli erőszakért. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoNyomoz a rendőrség Kis Grófo verekedős ügyében!http://www.life.hu/sztarok/20160616-nyomoz-a-rendorseg-kis-grofo-verekedos-ugyeben.htmlSúlyos vádakkal illették Kis Grófót és testvérét, ahogy arról korábban a Life.hu is beszámolt. Két sértett állítja, a mulatóskirályék megverték őket, és fegyverrel fenyegetőztek. Családi dráma áll a háttérben, a rendőrség nyomoz. TV + Sztárok--Zalatnay Cini: "Szándékosan akarnak tönkretenni"http://www.life.hu/sztarok/20160616-zalatnay-sarolta-szerint-szandekosan-akarjak-tonkretenni.htmlAz énekesnőt nemrég csalás miatt jogerősen 1 év 6 hónap börtönbüntetésre ítélték 3 évre felfüggesztve. Zalatnay most a Story magazinban nyilatkozott az ügyről. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.