Voksán Virág megszólalt az argentin-ügyről: „Amikor javítottam, az nyilván nem került bele”

Forrás: Instagram/Voksán Virág -
Voksán Virág vb Argentína Eb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A lemezlovast is kifaggatták arról, kit tart esélyesnek az Eb-n, válasza azóta híressé vált. Azt találta mondani, hogy Argentína pályázhat a dobogós helyre. Voksán Virág most megmagyarázta a tévedés okát.

Mindenki Voksán Virág nyelvbotlásán nevetett, aki saját bevallása szerint egyáltalán nem követi a foci világában zajló eseményeket. Elárulta, ő a világbajnokságra gondolt, amikor kérdezték, ezért sorolta Argentínát is az esélyesek közé.

Forrás: Instagram/Voksán Virág

„Mindenkivel volt már valószínűleg olyan eset, hogy valami teljesen más volt a fejében, és véletlenül azt mondta ki.

Nekem a vb volt a fejemben, ezt mondtam ki, más kérdés, hogy a kedves szerkesztő-riporter ezt már nemcsak, hogy benne hagyta, de még ki is emelte. Amikor ezt javítottam, az nyilván nem került bele”

– mondta a Mokkában Voksán Virág, aki szerint a kinézete miatt vele szemben erősebbek az előítéletek, ezért is kapták fel annyira ezt a botlást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.