Tóth Gabi Mr. Big Chris Noth Szex és New York
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Szex és New York című sorozatban a Mr. Biget alakító Chris Noth felfedezte magának Tóth Gabit. A világsztár egy budapesti bárban énekelt együtt az X-Faktor mentorával.

Chris Noth már több hónapja forgat Magyarországon, ugyanis itt forgatják a Zsarnok című sorozatot, így akadt össze Gabival, aki épp egy Joplin-számot énekelt, amikor a színész megérkezett. A találkozás annyira jól sikerült, hogy a Mr. Big kijelentette, hogy bármikor szívesen látja Gabit Amerikában.

Hogy miként élte meg Gabi a találkozást, az alábbi videóban mondta el:

Merevedés és szilikonmennyország - A pucér társkereső legjobb pillanatai (18+) http://www.life.hu/sztarok/20160615-a-viasat3-adam-keresi-evat-meztelen-tarskereso-legjobb-pillanatai-merevedes-es-szilikon-minden.htmlAz Ádám keresi Évát meztelen társkereső véget ért, ám számtalan pikáns, szexi és izgalmas pillanattal szolgáltak a testük minden porcikáját közszemlére tévő fiúk és lányok. TV + Sztárok--Borítékolva volt VV Fannika jövője? - Expasija tudta, hogy ez lesz a végehttp://www.life.hu/sztarok/20160618-vv-zsu-es-vv-dennis-vv-fannikarol.html Ahogy megírtuk, egy osztrák kupleráj hirdetésében bukkant fel VV Fannika. A ValóVilág 7 egykori játékosát Kira néven hirdették, a férfiak óránként negyvenezer forintért élvezhették a társaságát. Egy ideig, mert a lány se szó, se beszéd lelépett, hirdetését törölték is a rendszerből. TV + Sztárok--Vicces pillanat: így parancsolt rá Erzsébet királynő Vilmos hercegrehttp://www.life.hu/sztarok/20160617-vicces-pillanat-igy-parancsolt-ra-erzsebet-kiralyno-vilmos-hercegre-hogy-alljon-fel.htmlKét gyermek apukája, és felnőtt férfi, aki lehet, hogy egykor király is lesz, de a nagymamájának most is szót fogad! Vilmos herceg azonnal felpattant, amikor a királynő ráparancsolt. TV + Sztárok--Szexi hajóskapitány lett Kiszel Tündehttp://www.life.hu/sztarok/20160616-kiszel-tunde-siofokon-hajoskapitany-lett.htmlDübörög a nyár, Kiszel Tünde számára biztosan: a naptárdíva szexi hajóskapitányként indítja a hétvégét. TV + Sztárok--Havas Henriket ezután nem hívják többet a TV2-behttp://www.life.hu/sztarok/20160616-havas-henriket-ezutan-nem-hivjak-tobbet-a-tv2-be-legalabbis-a-mokkaba.htmlA Mokkában vidáman szerették volna ünnepelni még egy kicsit a magyar válogatottat, de a műsor történetének első műsorvezetője inkább a hatvanas évek futballját éltette, és a sanyarú jelenen rágódott, ahol a Böde-mez jelent még bármit. TV + SztárokOrigoDemcsák Zsuzsa: "Ami ellenem folyik, az már egy koncepciós ügy"http://www.life.hu/sztarok/20160616-demcsak-zsuzsa-a-tv2-musorvezetoje-allitja-ami-ellene-folyik-az-mar-egy-koncepcios-ugy.htmlA műsorvezető mostanában botrányos hírek szereplője. Először megvádolták, hogy autóját csalárd módon szerezte, majd ittas vezetésen kapták a rendőrök, mindeközben a volt férjét elítélték családon belüli erőszakért. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.