Harsányi Levente szerint igazságtalan lett volna a vereség

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
foci EB Harsányi Levente foci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A köztudottan nagy focirajongó műsorvezető nem rejtette véka alá véleményét a Magyarország-Izland meccs után. 

"A békéscsabai csülökfesztiválon néztem az Izland–Magyarország labdarúgó-Európa-bajnoki csoportmérkőzést. Ahogy 10 ezer ember önfeledten ünnepelte az egyenlítő gólunkat, azt sohasem felejtem el. Szenzációs volt megélni ezt a pillanatot, jó volt magyarnak lenni. Egy megosztott országban élünk, amelyet most összekovácsolt a labdarúgás, a fociválogatott sikere. Remélem, minél tovább tart ez az állapot, hatalmas futball-lázban vannak manapság a magyar emberek" - idézi Harsányit a Blikk.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

A műsorvezető hozzátette, lehetett látni, milyen tudatosan játszanak a magyarok, és hogy végig mi uraltuk a pályát. Persze a legtöbbek által igazágtalannak vélt tizenegyesről is megmondta a magáét.

"A tizenegyes? Szokták mondani, hogy büntető az, amit a játékvezető megad. Nekem pedig eszembe jutott néhány lehetőség, hogyan kellene megbüntetni ezt a szimpatikus bírót, de ezeket inkább nem részletezném...A világ igazságtalansága lett volna, ha kikapunk. Ha az izlandi védő nem rúgja a saját kapujába a labdát, akkor Böde pofozta volna be. Végig hajtottunk, le a kalappal a srácok előtt! Lehet számolgatni a továbbjutással kapcsolatban, de nekem az a véleményem, olyan helyzetben vagyunk, hogy egyik vetélytárssal szemben sem kell feltett kezekkel pályára lépnünk."

Persze nem csak Levente rajong ilyen lelkesen a fociért: itt korábban már írtunk arról, hogy szurkolnak a hazai sztárok, itt pedig bemutattuk az EB legcukibb sztárapukáját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.