Családi dráma! A TV2 sztárja felesége tudta nélkül változtatta meg gyermekük nevét

Suhajda Dániel Gerlits Réka Seres Dániel név család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Jóban Rosszban sztárja, Suhajda Dániel - akit korábban Seres Dánielnek hívtak - egy üzenetben tudatta feleségével, hogy megváltoztatta közös gyermekük nevét. Gerlits Réka a hatóságokhoz fordult.

A TV2 népszerű sorozatának szereplőjét Seres Dánielként ismerte meg az ország. Kiderült azonban egy szörnyű családi titok, mégpedig az, hogy a vér szerinti apja nem az, aki felnevelte őt. Miután Dani elmondása szerint nevelőapja kitagadta őt ezért, megváltoztatta a nevét Seresről Suhajdára.

Forrás: Origo

Állítólag azonban ezzel még nem elégedett meg, Gerlits Rékával közös gyermekük nevét is megváltoztatta, anélkül, hogy szólt volna feleségének, akivel éppen válófélben vannak - állítja a Bors. A lapnak nyilatkozó közeli barát azt nyilatkozta, hogy a színésznő egy üzenetben értesült a névváltoztatásról.

Réka üzenetben kapott egy képet Danitól a kisfiuk anyakönyvi kivonatáról, amelyben már az új vezetékneve szerepelt. Úgy tudom, Réka először azt hitte, hogy ez valami vicc.

Ez a dolog magánügy. Nem szeretnék róla beszélni”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.