Az ország egy emberként szurkol a válogatottnak, ez alól a hírességek sem kivételek, Törőcsik Mari, Szirtes Tamás és Kern András is nagyon izgul a csapatért.

Törőcsik Mari mindig is szerette a focit, tehát nemcsak az Eb miatt ül a képernyők elé. Kern András és Szirtes Tamás is el van ragadtatva a válogatott sikerétől, és reménykednek, hogy ez így is marad.

Forrás: MTI/Zih Zsolt

“Én viszont hiába szurkolok, sosem látom a csapatunk találatát, mert mindig akkor van a gól, amikor én kimegyek a szobából. Ez őrjítő! Viszont jó kabala is, szóval amikor meccs van, és várunk a gólra, engem csak ki kell küldeni, és már jön is! A szerdai, portugálok elleni mérkőzés alatt valószínűleg az udvaron leszek, mert nagyon szurkolok a fiúknak! -mondta Törőcsik Mari, aki hozzátette, nagyon izgul a meccsek alatt. “Egyébként el szeretném mondani, hogy annyira ideges leszek a meccsek alatt, hogy majd megáll a szívem! Nem is értem, hogy az edzők hogy nem kapnak infarktust ott a pálya szélén?” - mondta a színésznő a Borsnak. Szirtes Tamás a Madách Színház direktora el van ragadtatva a csapat teljesítményétől, ahogy Kern András, aki csak az Eb miatt nézi a focit. Mindenki azt szeretné, ha a Portugálok ellen is ilyen kiválóan játszanának.