Carla Whitlock épp párjával volt, amikor két férfi minden ok nélkül arcon öntötte őt a maró hatású folyadékkal. A támadással a Midmore testvérpárt gyanúsítják, akik szeptember óta előzetesben vannak, azonban a múlt héten az egyikőjük Facebook-oldalára a jogos tulajdonos, vagy valaki más egy gusztustalan fotót posztolt.

Mint arról beszámoltunk, Carla Whitlock, akiről itt nézhetsz képet, egy interjúban elmondta: épp egy étterem előtt volt párjával, amikor két ismeretlen tettes az arcára, a nyakára és a karjára zúdította a maró hatású folyadékot. A hatgyerekes édesanyának nem csupán a bőrét égette le a húsáig a sav, hanem

 egyik szemére teljesen, másikra pedig részlegesen megvakult.

A kép illusztrációForrás: Thinkstock

Az ügy azonban még most sem zárult le, ugyanis a múlt héten egy nagy botrányt kavaró kép landolt az egyik támadással gyanúsított férfi Facebook-oldalán. Rejtély, hogy az előzetesben ülő 23 éves Billy Midmore posztolta, vagy valaki más, mindenesetre a képen az látszik, hogy a férfi a telefonja mellett mosolyog, a mobil képernyőjén pedig

egy nő fekszik az utcán az arcát a kezeibe temetve. A képet itt nézheted meg!

Az is kérdés, hogy valóban a nő szerepel-e a fotón, mivel Carla Whitlock azt mondta a bíróságon, hogy a támadás napján egy fekete farmer volt rajta, a képen pedig egy kék rövidnadrágot viselő nő látható.

IllusztrációForrás: Thinkstock

Nem meglepő, hogy a fotó óriási felháborodást keltett, ráadásul Billy profilja alatt, ő vagy valaki más kitöltött egy pszichopata-mérő tesztet is, majd az eredményt posztolva azt írta mellé, hogy: "70 %, elég valószínű, hogy pszichopata vagyok!"

Bár Billy profilját azóta törölték, továbbra is vizsgálják az ügyet. Őt és testvérét szerdán hallgatják ki, de nem csak ezzel kapcsolatban, ugyanis felmerült, hogy a támadás azért történhetett, mert az áldozat és párja rendszeresen drogot fogyasztottak, ám nem fizettek a dílereiknek, akik nem mások voltak, a Midmore testvérek - számolt be a The Sun.