"Azt hittem, meg fogok halni" - 2 éves pokoljárásáról vallott Cliff Richard

Forrás: AFP/Carl De Souza -
gyermekmolesztálás Cliff Richard botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány napja kiderült, hogy elegendő bizonyíték híján megszüntették a nyomozást Cliff Richard gyermekmolesztálási ügyében.

Igazi pokoljárás volt Cliff Richard számára az elmúlt 2 év. Ugyan megúszta a gyermekmolesztálási ügyet, de élete két legkeményebb évét sosem felejti el. A zenész most adta az első interjút azóta, amióta vége lett az ügynek.

Cliff Richard egy 2007-es felvételen Forrás: AFP/Carl De Souza

Sir Cliff Richard épp portugáliai szőlőbirtokán nyaralt testvéréékkel és barátaikkal, amikor angliai otthonából hívták, hogy a rendőrség át akarja kutatni a házat. "Mondtam a személyzetnek, engedjék be őket. Tudtam, hogy joguk van bemenni, azt pedig nem akartam, hogy betörtjék az ajtót" - emlékszik vissza a történtekre a zenész.

Nem sokkal később azonban már ismerősei is hívták, hogy a tévé tele van az esettel. ,,Megérkeztek a barátaink, ebédhez készülődtünk, de senki sem bírt enni egy falatot sem. Majdem rosszul lettem" - mondta a zenész, aki a BBC-n nézte végig, ahogy a rendőrség átkutatja lakását. A csatorna ezt ugyanis közvetítette.

Az ügy tönkretette a zenész életét, gyakorlatilag semmit sem aludt az elmúlt 2 évben. Elmondta, hogy eleinte altatókal vészelte át az éjszakát, aztán arra gondolt, hogy eszébe sincs függővé válni, így abbahagyta. Elmondása szerint hiába lett végül kedvezően vége az ügynek, sosem fogja elfeledni élete legrémesebb 22 hónapját, és csakis annak örül, hogy édesanyának nem kellett mindezt megérnie.

Szentesi Éva: „Feladtam volna, ha tudom, egy hónapom van hátra”http://www.life.hu/sztarok/20160620-szentesi-eva-iro-a-mehnyakrakbol-meggyogyult-de-feladta-volna-ha-tudja-egy-honapot-adtak-neki.htmlEgy hamvaiból feléledt főnixlánnyal beszélgettem, aki szó szerint a halál karmai közül tépte ki magát, és édesanyja segítségével legyőzte a méhnyakrákot. TV + Sztárok--Kulka János videós üzenetet küldött kollégáinakhttp://www.life.hu/sztarok/20160621-kulka-janos-videos-uzenetet-kuldott-kollegainak-a-katona-jozsef-szinhazba.htmlA Katona József Színház lezárta az idei színházi évadot, de Kulka János sajnos nem lehetett ott az ünnepségen. Helyette videós üzenetet küldött a társulatnak. TV + Sztárok--Botrány! Leonardo DiCaprio hamarosan bíróság elé áll http://www.life.hu/sztarok/20160620-leonardo-dicaprio-birosag-ele-all-a-wall-street-farkasa-egyik-szerepeeert.htmlA színészt a Wall Street farkasa című film sztárjaként idézte be tanúskodni egy New York-i bíróság – jelentette pénteken a BBC News. TV + Sztárok--Ciki! Justin Bieber csúnyán pofára esett a koncertjénhttp://www.life.hu/sztarok/20160620-justin-bieber-padlora-kerult-a-koncertjen.htmlSzegény Bieber, ennél mélyebbre nem is zuhanhatott volna. Az énekes ugyanis a Purpose nevű turnéjának legutóbbi állomásán, két szám között a földre esett. A balesetről pedig egy felvétel is készült. TV + Sztárok--Családi dráma! A TV2 sztárja felesége tudta nélkül változtatta meg gyermekük nevéthttp://www.life.hu/sztarok/20160620-seres-daniel-suhajda-daniel-a-joban-rosszban-sztarja-felesege-gerlits-reka-tudta-nelkul-valtoztatta.htmlA Jóban Rosszban sztárja, Suhajda Dániel - akit korábban Seres Dánielnek hívtak - egy üzenetben tudatta feleségével, hogy megváltoztatta közös gyermekük nevét. Gerlits Réka a hatóságokhoz fordult. TV + SztárokOrigoÍgy készül a ma estére walesi félisten, Gareth Bale: Nem bízza a véletlenre!http://www.life.hu/sztarok/20160620-igy-keszul-a-walesi-felisten-gareth-bale-az-esti-meccsre-nem-bizza-a-veletlenre.htmlMinden játékos igyekszik a legjobb formáját hozni az Eb-n, így van ezzel Gareth Bale is, aki különleges “fürdővel” készül az esti meccsre. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.