Eva Longoria már a nászúton is kiakasztotta a férjét

Forrás: AFP/STF/Bertrand Langlois -
esküvő házasság Eva Longoria nászút
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alig egy hónapja, hogy Eva Longora kimondta boldogító igent, de a hírek szerint máris az őrületbe kergeti a férjét. 

Eva Longoria Cannes után pár nappal férjhez ment José Bastónhoz, a mexikói médiamogulhoz. Ennek már egy hónapja, de a legfrissebb hírek szerint máris veszekednek az újdonsült férjével.

Forrás: AFP/STF/Bertrand Langlois

A konfliktus a nászúton kezdődött, ahol José megtiltotta Evának, hogy bármit posztoljon a közösségi oldalaira. Ez viszont a Született feleségek egykori sztárját a legkevésbé sem érdekelte, így több képet és egy videót is a nyilvánosságra hozott.

#HoneyMoon #Love #Waterfalls

Eva Longoria Baston (@evalongoria) által közzétett videó,

Az OK! magazin forrása szerint ez nagyon rosszul esett Josénak, ráadásul amiatt is neheztelt, hogy felesége egy pár napot sem bírt ki a telefonja nélkül.

Elképesztő, hogy mit tett a rák el­leni harc Shannen Doherty-velhttp://www.life.hu/sztarok/20160621-shannen-dohertyt-megviselte-a-rak-el-leni-harc.htmlEgy év leforgása alatt, több évet is öregedett az egykor szuperdögös sorozatsztár. Ám mindez érthető is, hiszen élete legnagyobb csatáját kellett megvívnia, mégpedig a rákkal. TV + Sztárok--A modell valóságshow: Ashley Graham másfél napig a kamerák előtt pörgötthttp://www.life.hu/sztarok/20160621-36-oran-keresztul-kovettek-a-vilag-leghiresebb-plus-size-modelljet.htmlMinden szem a 28 éves Ashley Grahamre és formás idomaira szegeződik, mióta a modell pár éve debütált a Sports Illustrated magazin hasábjain. A szépség élete azóta fenekestül felfordult, most pedig egy videónak hála a nézők bekukkanthattak a pörgős életébe, no meg persze a divat világába is, legalábbis 36 óra erejéig. TV + Sztárok--Ciki! Justin Bieber csúnyán pofára esett a koncertjénhttp://www.life.hu/sztarok/20160620-justin-bieber-padlora-kerult-a-koncertjen.htmlSzegény Bieber, ennél mélyebbre nem is zuhanhatott volna. Az énekes ugyanis a Purpose nevű turnéjának legutóbbi állomásán, két szám között a földre esett. A balesetről pedig egy felvétel is készült. TV + Sztárok--Kiss Ramóna: „Elég nagy kihívás elé állítottak"http://www.life.hu/sztarok/20160617-kiss-ramona-nemreg-tert-vissza-amerikabol-de-eleg-nagy-kihivas-ele-allitottak.htmlKiss Ramóna két hónapot töltött Amerikában. A színésznő elsősorban nyelvet tanult egy nemzetközi iskola szervezésében, de sokkal többel tért haza, mint a folyékony angoltudás, ráadásul itthon egy titokzatos lehetőség is várt rá. TV + SztárokOrigoMár most áll a bál? ByeAlexnek az X-Faktor zsűrijével és a stábbal is akadnak nézeteltéréseihttp://www.life.hu/sztarok/20160614-byealex-maris-nezetelteresekbe-keveredett-az-x-faktorban.htmlAlex nem titkolja, hogy pár dologban ellentétes véleményen van az X-Faktor zsűritagjaival és a stábbal. De azt is elárulta, hogy bár évekkel ezelőtt még élesen bírálta a tehetségkutatókat, most az X-Faktor mentori székéből kicsit másképp látja a dolgokat. TV + Sztárok--Ed Sheeran plagizálás miatt áll a bíróság elé: ha elveszíti a pert, a gatyája is rámehethttp://www.life.hu/sztarok/20160609-ed-sheerant-milliokra-pereltek-plagizalas-miatt.htmlEd Sheeran nagy bajban van, ugyanis plágium vádjával akarják a bíróság elé rángatni, és ha veszít 20 millió dollárjába kerülhet. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.