Megható! Teljesítette egy rákos kislány kívánságát a világhírű táncművész

Forrás: Dreamstime -
betegség kislány rák balett
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Connie Farrell mindig is balett-táncos szeretett volna lenni, azonban ezt a betegsége megakadályozta. Egy különleges kezdeményezés segítségével most a lány álma valóra vált. 

A kislányt még négyéves korában diagnosztizálták a betegséggel. Connie leukémiája nem tette lehetővé, hogy a gyermek órákra járjon, így le kellett mondania a terveiről. A történet teljesen meghatotta Tamara Rojo táncművészt, aki eldönötte, hogy ad pár órát a beteg kisgyereknek - írja a Mirror.

Képünk illusztráció Forrás: Dreamstime

"Csodálatos látni, hogy Connie ennyire bátor és lelkes kislány. Követi az álmait, és sosem adja fel. Nincs kétségem afelől, hogy egy nap megfog jelenni a színpadon" - nyilatkozta a balett-táncos, aki ma már heti rendszerességgel foglalkozik a kislánnyal.

Sokkoló! Egy brit férfi agyonverte a hatéves kislányát (18+)http://www.life.hu/news/20160621-bunos-a-ferfi-aki-agyonverte-a-hateves-kislanyat.htmlEllie Butler hatévesen vesztette életét. Megölésével apját, Bent vádolták, akit a hatóságok félrevezetéséért és az igazságszolgáltatás akadályozásáért már elítéltek, a napokban pedig a bíróság bűnösnek találta a gyermeke megöléséért is. NewsOrigoIsmét megöltek egy énekest - Vizsgálják, hogy mi volt az indítékhttp://www.life.hu/news/20160620-ismet-megoltek-egy-enekest.htmlAz egész világot megrázta Christine Grimmie halála, akit közel másfél hete, orlandói koncertje után lőttek le. Még fel sem fogtuk a tragédiát, de ismét el kellett búcsúznunk egy énekestől, aki szintén egy fegyveres támadás áldozata lett. News--Szörnyű! Összeverte a pasija, mert nem tetszett egy szelfijehttp://www.life.hu/news/20160620-brutalis-bantalmazas-a-fiatal-lanyt-egy-szelfi-miatt-verte-ossze-a-parja-elkepeszto-hir.htmlBrutálisan bántalmazta párját egy férfi, mert nem tetszett neki a lány által készített felvétel. A hírek szerint nem ez volt az első eset. News--Beadta a bíróságnak, hogy álmában erőszakolta meg a nőket (18+)http://www.life.hu/news/20160620-a-ferfi-azt-hazudta-hogy-almaban-eroszakolta-meg-a-noket-15-ev-bortont-kapott.html15 év börtönt kapott az a férfi, aki két nőt is megerőszakolt. Az elítélt először megúszta a büntetést, mondván, hogy szexomniában szenved, és halvány fogalma sem volt arról, hogy mit művelt. A második támadásnál bebizonyosodott, hogy ez hazugság, ekkor a férfi elmebetegségre hivatkozott, de a terve nem jött be. NewsThinkstockJöh a vihar, a jég és a szél! 12 megyében várnak felhőszakadásthttp://www.life.hu/news/20160619-idojaras-eso-zivatar-varhato-vasarnap-12-megyeben-varnak-felhoszakadast.htmlHeves zivatar és felhőszakadás veszélye miatt második fokozatú, narancssárga figyelmeztetést adott ki vasárnap hajnalban az Országos Meteorológiai Szolgálat 12 megyére. NewsThinkstockMorgó, a papagáj magyar sikert jósolt a szombat esti mérkőzésen - Videó!http://www.life.hu/news/20160618-a-magyar-labdarugo-valogatott-sikeret-josolta-izland-egyuttese-ellen-morgo-a-nyiregyhazi-allatpark.htmlA magyar labdarúgó-válogatott sikerét jósolta Izland együttese ellen Morgó, a Nyíregyházi Állatpark papagája.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.