Transzvesztita is jelentkezett a Való Világba: íme, a játékosok!

Forrás: RTL -
szereplők fotó transzvesztita Való Világ műsor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új fejezet nyílik a valóságshow-k történetében a ValóVilág powered by Big Brother formátumnak köszönhetően. Nézd meg, kik jelentkeztek eddig a műsorba. 

Már gyülekeznek a reménybeli játékosok a Való Világ újabb szériájába, amely ősszel indul az RTL II-n. A lányoknak nem sok esélyük lesz elvinni a fődíjat, ugyanis az eddigi hét menetet fiú nyerte: ennek ellenére szép számban érkeztek nők is, de egy transzvesztita is, aki transzszexuális testvérével együtt libbent be a válogatásra. A Fókusz riportja szerint a korábbi szereplők sem voltak „szürke egyéniségek”, de az újak közt is lesznek extrém figurák. Nézzétek csak:

Forrás: rtl

Forrás: rtl

Forrás: RTL

ByeAlex: „Volt, akitől bekakáltunk”http://www.life.hu/sztarok/20160621-az-rtl-klub-xfaktor-mentorait-toth-gabit-byealexet-gaspar-lacit-es-puskas-petit-kerdeztuk-az-elso.htmlAz X-Faktor 2016-os évadának válogatója már ezerrel dübörög, így adott volt, hogy a mentorokat kérdezzük az első benyomásokról. TV + Sztárok--Születésnapos a királyi sarj! 34 éves lett Vilmos herceghttp://www.life.hu/sztarok/20160621-vilmos-herceg-szuletesnapja-34-eves-lett.html34 éve alatt mindig példamutató életet élt Vilmos herceg, aki jelenleg a Brit Királyi Légierő kutató-mentő egységének a pilótája. Katalin hercegnével két közös gyermeküket nevelik, a legnagyobb egyetértésben. TV + Sztárok--Ciki! Justin Bieber csúnyán pofára esett a koncertjénhttp://www.life.hu/sztarok/20160620-justin-bieber-padlora-kerult-a-koncertjen.htmlSzegény Bieber, ennél mélyebbre nem is zuhanhatott volna. Az énekes ugyanis a Purpose nevű turnéjának legutóbbi állomásán, két szám között a földre esett. A balesetről pedig egy felvétel is készült. TV + Sztárok--Harsányi Levente szerint igazságtalan lett volna a vereséghttp://www.life.hu/sztarok/20160620-harsanyi-levente-elmondta-velemenyet-a-magyar-focimeccsrol-a-2016-os-foci-eb-n.htmlA köztudottan nagy focirajongó műsorvezető nem rejtette véka alá véleményét a Magyarország-Izland meccs után. TV + Sztárok--Törőcsik Mari: “Annyira ideges leszek a meccsek alatt, hogy majd megáll a szívem”http://www.life.hu/sztarok/20160620-torocsik-mari-annyira-ideges-leszek-a-meccsek-alatt-hogy-majd-megall-a-szivem-kern-andras-es-szirtes.htmlAz ország egy emberként szurkol a válogatottnak, ez alól a hírességek sem kivételek, Törőcsik Mari, Szirtes Tamás és Kern András is nagyon izgul a csapatért. TV + Sztárok--„Timi, jól néztek ki, apukád is jól tartja magát” - Csúnyán beszóltak Vajnáéknak!http://www.life.hu/sztarok/20160619-andy-vajnanak-es-timinek-facebook-oldalan-szoltak-be-timi-jol-neztek-ki-apukad-is-jol-tartja-magat.htmlGonosz üzenetek sora lepte el Vajna Timi nyilvános közösségi oldalát. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.