Calvin Harris Kanye West Taylor Swift énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő a napokban kiadott egy közleményt arról, hogy Kanye West nem egyeztette vele előre a Famous című számának botrányos szövegét, ám most újabb dokumentum került elő, ami csúnyán megcáfolja Taylort.

Az biztos, hogy Taylor Swift feje felett mostanság eléggé összecsaptak a hullámok. Mint arról beszámoltunk, alig, hogy az énekesnő és Calvin Harris szakítottak, az énekesnő máris Tom Hiddlestonnál keresi a boldogságot.

Forrás: AFP

A hír persze eljutott a DJ-hez is, aki eléggé kiakadt, és egy szívszorító üzenetben adott hangot a szomorúságának. Sőt olyan hírek is felröppentek, hogy Taylor már akkor összekavart a színésszel, amikor még kapcsolatban élt.

Lehet, hoy Taylor Swift megcsalta Calvin Harrist? Forrás: Northfoto

Most pedig azzal is vádolják, hogy hazudott a Kanye West-ügyben. A The Sun szerint olyan dokumentumok jutottak el hozzájuk, amikből világosan kiderül, hogy Taylor igenis jóváhagyta telefonon Kanye dalát, ezt pedig a rapper bizonyítani is tudja.

Már tuti, hogy nem áll össze az S Club 7, hiszen Tina Barett anya letthttp://www.life.hu/sztarok/20160621-mar-tuti-hogy-nem-all-ossze-az-s-club-7-hiszen-tina-barett-anya-lett.htmlAz S Club 7 sztárja, Tina Barett hétfőn megszülte első gyermekét, ráadásul a kicsi nevét is elárulta. TV + SztárokOrigoElképesztő, hogy mit tett a rák el­leni harc Shannen Dohertyvelhttp://www.life.hu/sztarok/20160621-shannen-dohertyt-megviselte-a-rak-el-leni-harc.htmlEgy év leforgása alatt, több évet is öregedett az egykor szuperdögös sorozatsztár. Ám mindez érthető is, hiszen élete legnagyobb csatáját kellett megvívnia, mégpedig a rákkal. TV + Sztárok--Nastassja Kinski alig két hónap után összeköltözött a 26 évvel fiatalabb szerelmévelhttp://www.life.hu/sztarok/20160617-nastassja-kinski-egy-26-evvel-fiatalabb-ferfiba-szerelmes.htmlA gyönyörű színésznő, Nastassja Kinski végre megtalálta a boldogságot egy 26 évvel fiatalabb férfi mellett, ráadásul alig két hónap után össze is költözött szerelmével. TV + SztárokOrigoLiptai Claudia hatalmas dologra készülhttp://www.life.hu/sztarok/20160616-liptai-claudia-oriasi-bejelentest-tett-megjelenik-a-konyve.htmlA műsorvezető közel két hónapja jelentette be, hogy gyermeket vár, majd letette a cukrászvizsgát is, most pedig egy újabb dologgal rukkolt elő: megjelenik az első könyve! TV + Sztárok--A sztárok is Eb-lázban égnek: kiderült, hogy kinek szurkol Majkahttp://www.life.hu/sztarok/20160614-kiderul-hogy-melyik-eb-csapatnak-szurkol-majka.htmlMajka lerántotta a leplet a kedvenceiről, Növényi Norbert pedig esélyt latolgatott. Nem is akárhogyan: ilyen reakciót még biztosan nem láttál! TV + Sztárok--Pamela Anderson fiai minél idősebbek, annál szexibbekhttp://www.life.hu/sztarok/20160608-pamelon-anderson-fia-minel-oregebb-annal-szexibb.htmlPamela Anderson sosem szégyenlősködött, ezért lepődtünk meg rajta, hogy a napokban egy meglehetősen szolid ruhában jelent meg, ráadásul a dögös idősebb fia is tiszteletét tette a vörös szőnyegen. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.