Felrobbant az internet a magyar-portugál meccs után: íme, a legjobb mémek!

Fotó: Polyák Attila/Origo -
magyar válogatott fotó Cristiano Ronaldo mém foci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar-portugál 3:3-as eredménnyel csapatunk veretlenül csoportelsőként jutott tovább. Az öröm persze azonnal megihlette a szurkolókat is, akik elképesztő fotókat készítettek! 

A meccs alatt több vicces pillanat is történt: a portugálok büszkesége kissé behisztizett a magyarok gólja láttán, a portugál szövetségi kapitány, Eliseu pedig átnyújtott egy cetlit Cristiano Ronaldónak. Nem is kellett több az internet népének, így azonnal beindult a mémgyártás. Íme, a legjobbak:

Forrás: Trollfoci

Forrás: Trollfoci

Mi volt a cetlin, amit Cristiano Ronaldó

Ciprus legsúlyosabb erdőtüzét egy 12 éves kisfiú okozta véletlenülhttp://www.life.hu/news/20160623-ciprus-legsulyosabb-erdotuzet-egy-12-eves-kisfiu-okozta-veletlenul.htmlSikerült megfékezni a négy napon át tomboló ciprusi erdőtűz terjedését, jelentette be a ciprusi igazságügyi miniszter. Két tűzoltó meghalt, három megsebesült, 15 négyzetkilométernyi fenyőerdő és mezőgazdasági terület veszett oda. A tüzet egy 12 éves fiú okozta véletlenül. News--Íme, 3 perverz kültéri játék csak gyerekeknekhttp://www.life.hu/news/20160622-ime-3-perverz-jatek-csak-gyerekeknek.htmlAz biztos, hogy ezzel az öt perverz kültéri játékkal ördögi tréfa áldozatai lettek az angyali gyerekek. Nézzétek csak! News--Anton Yelchin kevesebb, mint 1 percig szenvedhetett a halála előtthttp://www.life.hu/news/20160622-anton-yelchin-egy-percig-szenvedhetett-mielott-meghalt.html27 éves korában, autóbalesetben elhunyt Anton Yelchin, orosz származású amerikai színész. A Strar Trek sztárjának holttestét a kocsifelhajtón találták meg az autó és a kapu közé beékelődve. Az elsődleges vizsgálatok szerint kevesebb, mint egy percig szenvedhetett, majd megfulladt. NewsOrigoTovábbjutott a magyar válogatott az EB-nhttp://www.life.hu/news/20160621-tovabbjutott-a-magyar-valogatott-az-ebn.htmlA világbajnok német labdarúgó-válogatott 1-0-ra legyőzte Észak-Írországot a franciaországi Európa-bajnokság keddi játéknapján, a C csoport harmadik fordulójában, ezzel a magyar válogatott a legjobb 16-ba került. NewsOrigoNagyon fontos dolgot kért a rajongóktól Dzsudzsák Balázs és a magyar válogatott http://www.life.hu/news/20160620-ezzel-a-keressel-fordult-a-rajongok-fele-dzsudzsak-balazs-sportszeru-drukkolast-var.htmlSportszerű biztatást kér a szurkolóktól Dzsudzsák Balázs, a franciaországi Európa-bajnokságon szereplő magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya. News--Megfenyegették Pistoriust: ha nem fizet, csoportosan erőszakolják meg a börtönben (18+)http://www.life.hu/news/20160621-megfenyegettek-pistoriust-ha-nem-fizet-csoportosan-eroszakoljak-meg-a-bortonben.htmlA paralimpikon - aki 2013-ban ölte meg barátnőjét - családja azt állítja, fenyegető üzeneteket kaptak egy ismeretlentől. Az illető pénzt követel tőlük, amit ha nem kap meg, gondoskodik arról, hogy Pistoriust megverjék és megerőszakolják a börtönben. NewsAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.