Exkluzív interjút adott az orlandói mészáros, Omar Mateen meleg szeretője, és azt állítja, ez nem egy terrorcselekmény volt, hanem bosszú.

Az orlandói tömegmészáros 49 emberrel végzett egy orlandói melegbárban. Egykori meleg szeretője szerint Omar Mateen az ámokfutásával nem terrorcselekményt hajtott végre, hanem bosszút állt a meleg puerto ricóiakon. A Miguelnek nevezett férfi elárulta, Mateen házassága csak arra kellett, hogy elrejtse szexuális irányultságát.

A merénylő, Omar Szaddiki Mateen 29 éves floridai lakosthedailybeast.com

A férfi azt állítja egy melegeknek szánt alkalmazáson keresztül ismerkedtek meg egymással, kapcsolatuk pedig két hónapon keresztül tartott. Miguel azt is elárulta, hogy Mateen szerette a meleg latin férfiakat, de úgy érezte, hogy elutasítják őt. “Úgy érezte, hogy kihasználták. Voltak olyan pillanatok a klubban, amik nagyon rosszul estek neki. Úgy gondolom, ez a szörnyűség, amit tett, bosszú volt” - mondta az elmaszkírozott férfi az Univisionnak. Egyelőre nem bizonyítható, hogy Miguel története igaz, annyi viszont biztos, hogy az állítólagos találkahelyükön többször is járt Mateen.