Rékasi Károly: „Hogy jön a bulvár ahhoz, hogy a gyermekemet mocskolja?"

iskola kirúgás kiakadás bulvár hazugság Rékasi Károly gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész felháborodva mesélte el a Life.hu-nak, mit érzett, amikor meghallotta, hogy az egyik bulvárújság, azt állítja, fiát, Zsigmondod kicsapták az iskolából.

Rékasi Károly készségesen, ám dühödten reagált, a ma szárnyra kapott hírek hallatán.

Forrás: RTL Klub

„Gusztustalan, undorító az a fajta eljárás, ami ma a bulvárújságírásban folyik. A gyermekemet belerángatták egy olyan ügybe, amihez semmi köze. Múlt héten tartották a tanévzáró ünnepséget az iskolában, a fiam, Zsigmond, példás szorgalmú bizonyítványt hozott haza! Hogy jön bárki ahhoz, hogy fals és kitalált vádak alapján a gyerekemet mocskolja és valótlanságot állítson róla?!" – kezdte Károly, aki hozzátette, nem olvasta a cikket, egy újságíró ismerősétől tudta meg, hogy ismét az ő családjának lejáratása folyik.

„Számomra teljesen közömbös emberek olvassák ezeket a szennylapokat, ezért én nem veszem a kezembe ezt a mocskot. Ami körülöttem és a családom körül folyik, az felháborító. Eldöntöttem, hogy összegyűjtöm az összes orgánumot, amelyek lehozták ezt, vagy ezeket a cikkeket és bíróságra megyek" – zárta rövidre a színész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.